OGLASIO SE AGENT MIROTIĆA! Nazire li se rasplet NAJTRAŽENIJEG košarkaša u Evropi?!

Autor:

Sport

13.07.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne nazire se kraj najveće letnje sage.

OGLASIO SE AGENT MIROTIĆA! Nazire li se rasplet NAJTRAŽENIJEG košarkaša u Evropi?!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Još uvek traje neizvesnost oko toga gde će Nikola Mirotić nastaviti svoju karijeru. Najskuplji košarkaš Evrope će definitivno napustiti Barselonu, a njegovo ime se danima pominje kao nova "bomba" na Balkanu, od Atine do Beograda, pošto se za usluge crnogorskog pleja interesuju grčki i beogradski večiti rivali.

Prema poslednjim informacijama, Mirotić je najbliži dresu Partizana, međutim, ogromne probleme problem prave pregovori sa Barselonom oko raskida ugovora, jer Katalonci moraju da isplate dve poslednje godine teške ogromnih 22.000.000 evra.

Kako piše Mundo Deportivo, dve strane mogle bi da se dogovore oko cifre od 15-16.000.000 evra, ali... Eurohoops prenosi da je rastanak sa Blaugranom sve komplikovaniji i da su se Panatinaikos, Olimpija Milano i Monako povukli iz trke za Nikolin potpis.

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Izjavu oko trenutnog statusa svog agenta, dao je Mirotićev menadžer Igor Krespo.

- Nemam pojma da li će zainteresovani klubovi čekati ili ne naš dogovor sa Barselonom. Ne znam ni da li će taj dogovor biti postignut. Bio sam jasan u razgovoru sa čelnicima Barselone. Nećemo pregovarati sa drugim klubovima, dok ne rasčistimo situaciju. To ne možemo ni pravno da uradimo - rekao je Krespo za italijanski RAI.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading