SUZE SU SAME TEKLE! Emotivan OPROŠTAJ Lesora od Partizana! Francuz sve OBJASNIO, a EVO koliko će ZARAĐIVATI u Atini! (FOTO)

Autor:

Sport

28.06.2023

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni centar napustio crno-bele.

SUZE SU SAME TEKLE! Emotivan OPROŠTAJ Lesora od Partizana! Francuz sve OBJASNIO, a EVO koliko će ZARAĐIVATI u Atini! (FOTO)

Foto: Starsport

Starsport

Rastali su se Matijas Lesor i Partizan tokom jučerašnjeg dana, a francuski centar će karijeru nastaviti u grčkom Panatinaikosu.

Ljubimac grobara je sa Atinjanima potpisao dvgodišnji ugovor po kome će zarađivati 1.400.000 evra po sezoni, što je duplo više, kako saznaje "Telegraf", od plate koju je imao tokom igranja u crno-belom dresu.

U međuvremenu, Lesor je na društvenim mrežama pokazao koliko mu je krivo što odlazi iz Partizana, u kome je igrama i ponašanjem van terena stekao status velikog miljenika grobara.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Fotografija koju je Lesor objavio

Naime, često je Francuz umeo posle pobeda da zapeva navijačke pesme i bude među predvodnicima onih koji proslavljaju uspehe ili poslednju osvojenu titulu AdmiralBet ABA lige.

Sada je Lesor, međutim, postavio sliku na kojoj su mu oči pune suza. Njegovo tužno lice dovoljno je govorilo o Matijasovom mišljenju što napušta Obradovićev tim.

Partizan je, podsetimo, pobedom nad Crvenom zvezdom Meridianbet u finalnoj seriji regionalnog takmičenja sa 3-2, prekinuo decenijski post i osvojio titulu, zbog čega će naredne sezone igrati u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading