EVROLIGA UVODI REVOLUCIONARNU PROMENU: Partizanu i Zvezdi Meridianbet BRUTALNO OLAKŠAN put do top 8?

Autor:

Sport

27.06.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za večite rivale.

EVROLIGA UVODI REVOLUCIONARNU PROMENU: Partizanu i Zvezdi Meridianbet BRUTALNO OLAKŠAN put do top 8?

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Evroliga razamtra uvođenje velike promene za sezonu 2023/2024 koja bi se ticala uvođenja plej-in sistema, po uzoru na NBA.

Kako navodi nemački novinar Robert Hojsel, a prenose evropski mediji, postoji realna mogućnost da timovi koji regularan deo sezone završe od 7. do 10. mesta uđu u razigravanje.

Na taj način, bio bi kompletiran spisak učesnika top 8 faze, čiji izgled bi ostao nepromenjen.

Podsetimo da je Partizan prošlu sezonu završio kao šestoplasiran, dok je Crvena zvezda Meridianbet bila deseta sa skorom 17-17, te bi igrala plej-in.

 

Standings provided by Sofascore

 

Osvajanjem AdmiralBet ABA lige, crno-beli su overili vizu za učešće u elitnom takmičenju, dok se očekuje da se i crveno-beli nađu na spisku učesnika.

Potvrda ove revolucionarne odluke očekuje se u narednom periodu, a ona se razmatra usled velike ujednačenosti timova, što je bila odlika prethodne takmičarske godine.

Sledeće sezone će evropsku titulu braniti Real Madrid, koji je u finalu odigranom u Kaunasu nadigrao ekipu Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading