ŠPANCI PIŠU: Crno-beli OSTAJU BEZ najboljeg? Grobari mu NEĆE OPROSTITI ako ode u ovaj klub!

Autor:

Sport

26.06.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin Panter na meti je još jednog velikana.

ŠPANCI PIŠU: Crno-beli OSTAJU BEZ najboljeg? Grobari mu NEĆE OPROSTITI ako ode u ovaj klub!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Dante Egzum

Košarkaši Partizana imali su fenomenalnu sezonu koju su krunisali titulom u AdmiralBet ABA ligi.

Pored pehara u regionalnom takmičenju, crno-beli su blistali i u Evroligi gde su zaustavljeni na korak od plasmana na fajnal-for i to posle velike drame i puno incidenate, te preokreta Reala iz Madrida koji je kasnije osvojio titulu šampiona Starog kontinenta.

Jedan od najboljih igrača u timu Partizana ove sezone bio je Kevin Panter. Kapiten je vodio crno-bele ka velikim uspesima i biće veoma zanimljivo videti da li će biti deo ekipe i naredne sezone. Kako pišu Španci - neće!

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

 

Prema navodima čuvenog "Asa" Real Madrid nudi 1.800.000 evra po sezoni Panteru, budući da su iz prve ruke upoznati sa njegovim kvalitetima.

Panter je postigao koš za pobedu Partizana u prvom meču četvrtfinalne serije Evrolige u Madridu, potom je Partizan razbio Real u drugom meču, a zatim je kapiten crno-belih bio suspendovan za naredna dva susreta i tada sve se preokrenulo.

Znaju u Madridu koliko Panter vredi, pa će uraditi sve da ga dovedu, a veliko je pitanje da li će grobari blagonaklono da gledaju na odlazak kapitena u Madrid imajući u vidu sve što se dešavalo u plej-of seriji Evrolige između Partizana i Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading