SREĆNO I HVALA ZA SVE! Crveno-beli se OGLASILI posle odlaska u "PENZIJU" Stefana Markovića!

Autor:

Sport

23.06.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni plej završio igračku karijeru.

SREĆNO I HVALA ZA SVE! Crveno-beli se OGLASILI posle odlaska u "PENZIJU" Stefana Markovića!

Foto: Starsport

Nekadašnji reprezentativac Srbije odlučio se na ovakav potez pre pete utakmicu finalne serije AdmiralBet ABA lige, što je iznenadilo mnoge zvezdaše.

Tim povodom oglasila se Zvezda Meridianbet, zahvalivši se svom bivšem igraču na svemu učinjenom u prethodnom periodu.

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

- Stefan Marković trofejni reprezentativac, košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, završio je u četvrtak svoju prebogatu karijeru koja je trajala 18 godina.

Kao klub smo ponosni što je Stefan deo svoje igračke karijere proveo (i završio) u našem klubu kome je dao mnogo.

Za dve sezone odigrao je 116 utakmica i osvojio pet trofeja sa KK Crvena zvezda Meridinabet (AdmiralBet ABA ligu, dve titule prvaka Srbije i dva KRK) ali je tokom svog boravka još jednom potvrdio da je jedan od najvećih profesionalaca koji su nosili crveno-beli dres, radnika, ratnika, omiljenih saigrača na terenu i svlačionici, i na prvom mestu dobar čovek i veliki šampion!

 

 

U svojoj karijeri koja je od 2006.godine bila za čistu desetku, igrao je za tačno 10 klubova u najjačim evropskim ligama. Sa reprezentacijom Srbije u mlađim kategorijama osvojio je zlatnu medalju 2009.godine, a sa seniorskom je stigao do srebra na tri najveća takmičenja: OI, SP i EP.

Pefi hvala ti na svakom treningu, utakmici koje si kao i uvek odradio sa 101 posto mogućnosti, hvala ti što si kao igrač i čovek bio deo tvoje Crvene zvezde Meridianbet, kluba čija su ti vrata u budućnosti uvek otvorena!

KK Crvena zvezda Meridianbet, svi zaposleni, predsednik, menadžment, treneri, igrači žele Stefanu puno zdravlja i sreće u privatnom životu i novim poslovnim izazovima koji ga očekuju. Kao igrač je postigao sve i karijeru je završio kao velikan - piše u saopštenju Zvezde Meridinabet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading