NOVI SRAMAN NAPAD NA JOKIĆA! "Dosadan je! Kad ga pogledaš"... (VIDEO)

Autor:

Sport

17.06.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša američka zvezda NFL-a Kejšon Džonson govorio je o najboljem košarkašu novog šampiona NBA lige.

NOVI SRAMAN NAPAD NA JOKIĆA! "Dosadan je! Kad ga pogledaš"... (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/House of Highlights

Nikola Jokić

Nekadašnji hvatač Njujork Džetsa, Tampa Bej Bakanirsa, Dalas Kaubojsa i Karolina Pantersa ima svoj podkast pod nazivom "KJM".

Osim pored njega, učestvovali su još Maks Kelerman i Džej Vilijams, dok je domaćin poručio da je ubeđen da on nije jedini kom smeta Nikolin stil igre, koji je nazvao dosadnim.

- Je l’ to nešto što se sad dešava? Nisam rekao kao da je to nešto loše… Kad kažete nešto onda stanete iza toga. To sam rekao kao izraz kako, jednostavno kako mi je dosadan krompir, iako ga volim. Kad ga jedem bez nečega, onda je kao – ne. Kad odemo u restoran daju nam ga jer je dosadan i svejedno ga naručujemo. Jesam li ja stvarno jedini koji razmišlja o ovome? Jesam li jedini koji misli da, bez obzira na to koliko je Jokić sjajan i bez obzira na sve te MVP nagrade i sad šampionat, da je njegov stil nekako pospan. Znam da nisam, znam sigurno - izjavio je Džonson.

Kejšon nije stao na poređenju sa krompirom, već je nastavio sa tvrdnjama da je "Džoker" monoton za gledanje utakmice.

- Ja ga ne ismevam zbog toga što je bio debeo kao dete, ja ga ismevam jer je dosadan - rekao je Džonson.

Nikola Jokić je, podsetimo, osvojio titulu sa Denverom protiv Majamija pobedom od 4:1 u finalnoj seriji, što je prvi pehar u istoriji ove franšize.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading