ŠOK U PIONIRU: Studentski centar SAVLADAO Partizan, meč karijere mladog Ivišića!

Autor:

Sport

15.05.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidno iscrljeni crno-beli neprijatno iznenadili svoje navijače.

ŠOK U PIONIRU: Studentski centar SAVLADAO Partizan, meč karijere mladog Ivišića!

Foto: ABA liga j.t.d./Dragana Stjepanović

Šok u beogradskom Pioniru! Studentski centar savladao je Partizan 84:83 u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

 

 

Gosti sz bez straha i kompleksa ušli u meč sa velikim favoritom na papiru. Popularni "studenti" iz Podgorice, koji su plasmanom u plej-of AdmiralBet ABA lige, uz plasman u finalne plej-ofa u Crnoj Gori ostvarili veliki uspeh, bili su rasterećeni, odigrali su utakmicu bez pritiska. Studentski centar je većim delom susreta imao prednost na svojoj strani, Partizan je u nekoliko navrata sustizao deficit, stizao do vođstva, ali kao da nije imao snage da prelomi utakmicu.

Kevin Panter je imao šut za pobedu, ali kapiten crno-belih je promašio pokušaj za tri poena.

Partiju karijere odigrao je mladi Zvonimir Ivišić - 22 poena i 13 skokova. Flečer Mekgi ubacio je 16, Andrija Slavković i Mateo Drežnjak po 11 poena.

Kod Partizana, Zek Ledej je postigao 20, Kevin Panter 14, a Matijas Lesor 12 poena.

Revanš je na programu 18. maja u Podgorici. Termin eventualne treće utakmice će biti naknadno određen. Podsećanja radi Zvezda je u prvom meču polufinalne serije pobedila Budućnost sa 93:55, a revanš je 23. maja u glavnom gradu Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading