POTPUNA TRANSFORMACIJA! Navijači očima NE VERUJU! Šta se desilo sa Srbinom? (FOTO)

Autor:

Sport

01.05.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Mege Nikola Jović je prošle godine otišao u NBA, gde ga je Majami izabrao kao 27. pika na draftu.

POTPUNA TRANSFORMACIJA! Navijači očima NE VERUJU! Šta se desilo sa Srbinom? (FOTO)

Foto: Instagram.com/misko4raznatovic

Tokom debitantske sezone, Nikola Jović nije dobio značajnu šansu da se dokaže, međutim, vreme je pred reprezentativcem Srbije, što znaju i čelnici Majamija.

Nema sumnje da na Floridi ozbiljno računaju na 19-godišnjeg momka u budućnosti, tako da će se o njegovim partijama tek pričati.

Ono što je zanimljivo jeste da se zbog jedne fotografije koja je osvanula na društvenim mrežama, može konstatovati da Nikola trenira po specijalnom režimu, da bi ojačao za NBA iskušenja.

Dokaz tome je da su za samo nekoliko meseci svi primetili kod Jovića neviđenu transformaciju i veliku snagu.

 

 

Na Tviteru se pojavio izvesni snimak iz svlačionice, na kome su igrači Majamija slavili pobedu protiv Milvoki Baksa, dok je srpski košarkaš mišićima privukao posebnu pažnju na sebe.

Fotografija na kojoj se upoređuje Nikola kada je stigao na Floridu i posle vežbanja, najbolje svedoči koliko je napredovao.

Inače, Hitsi su u prvom meču polufinala "Istoka" stigli do brejka, pobedivši Njujork u Medison Skver Gardenu sa 108:101, dok je naredni meč na programu 3. maja u istoj dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading