KATASTROFA ZA ŠPANCE: Crvena zvezda dobila SJAJNE VESTI pred duel u Evroligi!

Autor:

Sport

04.01.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znatno rastu šanse Zvezdi da stigne do pobede.

KATASTROFA ZA ŠPANCE: Crvena zvezda dobila SJAJNE VESTI pred duel u Evroligi!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde igraju u petak, 6. januara, meč 17. kola u okviru Evrolige, a rival crveno-belima će biti ekipa Valensije.

Zvezda na gostovanje u La Fontetu ide posle teškog poraza protiv Barselone, kada su u poslednjim sekundama ispustili veliku pobedu, nakon katastrofalnog previda sudija, ali su rane donekle izlečene u Splitu, gde su igrači Duška Ivanovića stigli do nove pobede na Jadranu.

Sada ih čeka duel sa vrlo jakom ekipom Valensije, a pred taj meč stigle su loše vesti za domaće, pošto će vrlo verovatno u petak biti lišeni pomoći Viktora Klavera, koji se povredio u pobedi svog tima nad Fuenlabradom.

– Ne mogu da budem srećan igrom, ali najvažnije je da smo pobedili. Sad nam u petak sledi dvoboj sa Crvenom zvezdom. Viktor Klaver je dobio težak udarac u rebra i završio je u bolnici, na prvi pogled nije izgledalo dobro. Još ništa ne znamo – rekao je trener Valensije, Aleks Mumbru.

Foto: Tanjug/AP

Viktor Klaver u dresu Barselone

Ako Viktor Klaver ne bude igrao protiv Crvene zvezde biće to ozbiljan hendikep za Valensiju u reketu. “Narandžasti” već ne mogu da računaju na teže povređene Hermansona, Van Rosoma i Himeneza.

Posle 16 kola u Evroligi, Crvena zvezda ima skor od po osam pobeda i poraza, što je za jedan trijumf bolji skor od španske ekipe, koja se trenutno nalazi na skoru od po sedam pobeda i devet neuspeha.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

 BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading