AMERIKA MU SE DIVI: Nekadašnji NBA košarkaš javno nahvalio Nikolu Jokića - uporedio ga sa najboljima u istoriji ove igre! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.08.2022

05:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde god se njegovo ime pomene, prisutni izražavaju oduševljenje onime što prikazuje na košarkaškom parketu.

AMERIKA MU SE DIVI: Nekadašnji NBA košarkaš javno nahvalio Nikolu Jokića - uporedio ga sa najboljima u istoriji ove igre! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

I dok se Nikola Jokić sa srpskim nacionalnim timom priprema za odlučujuće kvalifikacione mečeva za Svetsko prvenstvo, kao i za predstojeći Eurobasket, na njegovu adresu, po ko zna koji put, stižu pohvale sa američkog kontinenta.

Ovoga puta nekadašnji NBA igrač Kendrik Perkins izjavio je u emisiji "NBA today" na televiziji ESPN da je srpski gorostas sigurno jedan od najboljih asistenata u istoriji ove igre. Njegov pregled igre i osećaj za pravovremeno dodavanje uporedio je sa Džonom Stoktonom i Medžikom Džonsonom uz konstataciju da je Nikola Jokić zasigurno najbolji asistent kada su centri u pitanju:

- Najbolji asistent među centrima u istoriji, po mom mišljenju. Nemam ništa protiv Krisa Vebera, Sabonisa, ali asistencije koje Jokić baca, uz to što sve oko sebe čini boljima, posebne su - izjavio je Perkins.

 

 

Potpuno je jasno koliki ugled uživa Nikola Jokić u košarkaškom svetu i sigurno bi Mundobasket bez reprezentacije Srbije i najslavnijeg Somborca bilo izuzetno siromašno takmičenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading