PAKAO ZA ZVEZDU: Grobari spremaju surovu OSVETU!

Autor: Marija Stefanović

Sport

31.05.2022

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratno stanje u Pioniru!

PAKAO ZA ZVEZDU: Grobari spremaju surovu OSVETU!

Foto: Starsport

Grobari

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odigraće večeras (20.30, Arena sport premijum 1) treći meč finalne serije ABA lige, a grobari prete da naprave haos. Crveno-beli su poveli sa 2:0 u seriji i nalaze se na korak do odbrane titule, drugu godinu zaredom. Međutim, to nije glavni razlog za nezadovoljstvo navijača kluba iz Humske, njima više smeta tretman koji su njihovi igrači imali u drugom meču finalne serije (85:81), gde je Zvezda bila domaćin.

ATMOSFERA LINČA

Dočekale su delije uvredama trenera Partizana Željka Obradovića i igrače, ali i sportskog direktora Zorana Savića. Takođe, oni su crno-bele sve vreme gađali raznim predmetima, a na teren je bačena i razbijena staklena čaša. Paklena atmosfera dovela je na kraju i do sukoba navijača Zvezde i igrača, kao i delova stručnog štaba, Partizana. Umešali su se u tom trenutku i izabranici Dejana Radonjića, koji su pokušali da smire situaciju i da telima sačuvaju protivnike.

Republika

Foto: Starsport

Nemile scene po završetku druge utakmice finalne serije ABA lige

Zbog svega toga navijači Partizana su na društvenim mrežama poručili da su spremni za osvetu.

- U trećoj utakmici od igrača Partizana tražim samo da polome noge Kaliniću i Laziću, a od navijača da ciglom u glavu pozdrave Nešu Ilića. Ova krađa mora da im izađe na nos! Pokazaćemo im šta je atmosfera linča, jedva čekamo treći meč - bili su neki od komentara.

S druge strane, predsednik Partizana Ostoja Mijailović smiruje strasti. On je apelovao na svoje navijače da ne prave nikakve incidente.

SMIRUJE TENZIJU

- Dešavanja s prve i druge utakmice finala, scene kojima nije mesto u sportu, ne smeju se dogoditi na utakmicama Partizana. Takvo ponašanje nije naš manir i nikakvi ispadi neodgovornih pojedinaca ne smeju da naruše sliku o vatrenoj, ali dostojanstvenoj podršci navijača Partizana - naglasio je Mijailović i dodao:

- Puna dvorana, glasna i srčana podrška koja dolikuje navijačima Partizana biće od velike pomoći našem mladom timu da dođe do pobede i produži finalnu seriju. Vrućih srca i hladne glave u slavu i za čast našeg Partizana! Do pobede!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
POKAZIMO DA SMO NAJBOLJI

01.06.2022 00:18

NOVINARU ,NASA OSVETA JE JAKO I FER NAVIJANJE DO POBEDE. POBEDA JE NASA OSVETA !

OTVORIMO OCI

01.06.2022 00:23

SAMO PRAVO NAVIJANJE. PAZIMO NA UBACENI PETOKOLONASI KOJI BI HTELI HAOS I KAZNE !