KUP SENZACIJA: Zemunski Borac staje na crtu Večitim rivalima!

Autor:

Sport

20.01.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon završnih mečeva prve faze nacionalnog košarkaškog kup takmičenja poznati su svi učesnici ovogodišnje završnice Kupa Radivoja Koraća.

KUP SENZACIJA: Zemunski Borac staje na crtu Večitim rivalima!

Foto: Starsport

Velika senzacija viđena je u duelu zemunskog Borca i Radničkog iz Kragujevca. Zemunci su savladali daleko iskusnijeg protivnika rezultatom 86:79 i time su pored pehara obezbedili i učešće na završnom turniru.

Krajem februara meseca za trofej "Žućkove levice" u Nišu će se pored srpskih ABA ligaša (Crvene zvezde, Partizana, Mege, FMP-a i čačanskog Borca) i već pomenutog zemunskog Borca, boriti i kragujevačka ekipa koja je i pored poraza u finalu prve faze takmičenja, kao i trenutni lider KLS-a, ekipa Zlatibora iz Čajetine.

Treba napomenuti da dres zemunskog Borca ove sezone nose i dvojica poznatih košarkaških imena. U pitanju su tefan Sinovec, nekadašnji as Mege, Partizana, Lijetkabelisa i MZT-a iz Skoplja, zatim, Nino Čelebić kojem je istekao ugovor u Brazilu, pa se vratio i da igra "za svoju dušu" u Borcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading