Crveno-beli spremni za derbi sa Cibonom: Strašna Zvezda juri pobedu u Zagrebu!

Sport

11.12.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 18 časova igraju protiv Cibone u Zagrebu, a trener Dušan Alimpijević ističe da njegove izabranike čeka težak meč, ali da su svi u timu spremni za izazov.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde jure još jednu pobedu u ABA ligi

Crveno-beli posle pobeda nad Realom u Madridu i demoliranja Anadolu Efesa u Beogradu (100:81) žele da nastave seriju trijumfa i u 11. kolu ABA lige.

Novo pojačanje Dilan Enis neće igrati protiv Cibone

- Dolaskom novog trenera mnogo toga se promenilo u redovima našeg sledećeg protivnika. Prvo što je promenjeno jeste jedan stranac, otišao je Jang, zatim su doveli Ratkovicu, jednog iskusnog plejmejkera, na poziciju koja im je bila deficitarna. Pokazali su brzo reakciju i napredak u igri. Ovo je jedno od težih gostovanja u ABA ligi i mi želimo da završimo naš mini-ciklus. Svi igrači su zdravi i spremni za ovaj meč - rekao je Alimpijević.

Zvezda je pre meča sa Cibonom dovela značajno pojačanje. Naime, iz Mege je došao Dilan Enis, koji će moći da zaigra u crveno-belom dresu nakon duela u Zagrebu. On je ove sezone prosečno beležio sjajnih 17,9 poena.

ABA LIGA

11. KOLO

PETAK

Zadar - Olimpija 97:77

SUBOTA

Igokea - Mega 82:89

Partizan - Cedevita 82:92

FMP - Budućnost 76:93

NEDELJA

MZT - Mornar 69:72

PONEDELJAK

Cibona - Crvena zvezda 18.00

TABELA: Budućnost 10/1, Cedevita 8/3, Crvena zvezda 8/2, FMP 5/6, Partizan 5/6, Zadar 5/6, Olimpija 5/6, Mornar 5/6, Mega 4/7, Igokea 4/7, Cibona 4/6, MZT 2/9

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading