MENADŽER POTVRDIO: Dilan Enis nastavlja karijeru u Zvezdi!

Autor:

Sport

09.12.2017

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji košarkaš Mega Bemaksa Kanađanimn Dilan Enis karijeru će nastaviti u Crvenoj zvezdi, potvrdio je njegov menadžer Miško Ražnatović.

RepublikaFoto: Igokea/Nenad Vuruna
Enis je poslednji meč za Megu odigrao protiv Igokee

- Dilan Enis je odigrao odličnu utakmicu za Mega Bemaks, 11 poena i sedam asistencija u pobedi nad Igokeom u gostima. To je bila njegova poslednja utakmica za Mega Bemaks. Nastaviće karijeru u srpskom evroligašu, Crvenoj zvezdi - napisao je Ražnatović na svom Tviter nalogu.

Enis je od početka sezone u dresu Mege u ABA ligi prosečno postizao 17,9 poena.

On je rođen 1991. godine u Torontu, visok je 188 centimetra. Kanađanin je pre Mege igrao na tri različita koledža – Rajsu, Vilanovi i Oregonu. Enis je pre Mege na letnjoj ligi NBA nastupao za Oklahomu i Golden Stejt.

- Veoma mi je drago što se od Mege opraštam pobedom. Svi smo odigrali zaista sjajno i zahvalan sam saigračima i treneru Dejanu Milojeviću na svemu. Oni su bili moja porodica. Pričao sam sa svima, trenerom i igračima oko saveta za naredni klub i doneo odluku da pređem u Zvezdu. Želim da igram svoju igru i da se što pre uklopim sa novim timom - istakao je Enis nakon meča sa Igokeom.


Enis je trenutno šesti najkorsniji igrač regionalnog takmičenja sa prosečnim indeksom korisnosti 19.27.

Enis je sa ekipom sa Malog Kalemegdana potpisao ugovor na dve i po godine i staviće se na raspolaganje treneru Zvezde Dušana Alimpijeviću po završetku tekućeg kola ABA lige.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading