SUPER MARIO, TI LI SI? Nije VIŠE Baloteli! Sada ga zovu DEBELOTELI! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.02.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni italijanski napadač neprepoznatljiv.

SUPER MARIO, TI LI SI? Nije VIŠE Baloteli! Sada ga zovu DEBELOTELI! (VIDEO)

Foto: Ap photo

Proslavljeni nekadašnji italijanski reprezentativac Mario Baloteli, simbol modernog fudbala i igrač koji kako na terenu, tako i van njega privlači pažnju, polako, ali sigurno se bliži kraju karijere.

Stomak, podvaljak, dres koji samo što ne pukne na njemu i pokreti kojima podseća na rekreativca, a ne na profesionalnog fudbalera danas su zaštitni znak Italijana.

Inter, Siti, Milan, Liverpul, Marsej... I tako u nedogled. Svuda je Baloteli ostavio neki trag, međutim, činjenica je da je svoj fudbalski put morao bolje da iskreira.

Istina, ne znamo da li bi nam tada bio zanimljiv, ali ako pitate Balotelija, reći će vam da nijedan trenutak ne bi želeo da promeni, jer prosto – to je on.

Trenutno je iskusni napadač u Turskoj, nastupa za Adanaspor i na sedam utakmica postigao je četiri gola, nije mu smetalo ni što ima koji višak kilograma.

Naime, na mreži “X” osvanuo je snimak Balotelija sa povećim stomakom, gde podseća na čuvenog “debelog” Ronalda, a ta uloga mu se očigledno dopada, pošto je i u 34. godini prilično efikasan.

Podsetimo, Baloteli je od ove sezone ponovo član Adane, ali je pitanje koliko će igrati u nastavku sezone jer je očigledno da ima desetak kilograma viška. 

Međutim, teren govori nešto drugo, Baloteli je posle povrede kolena uspeo da se golom vrati na teren početkom meseca, a igrao je i u remiju protiv Alanje (3:3).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading