ZVEZDIN POKLON NAJMLAĐIMA: Deca do 14 godina besplatno na utakmicu

Autor:

Sport

05.12.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra u Beograd stiže ekipa Radničkog iz Niša, a najmlađi će ponovo imati priliku da besplatno pogledaju svoje ljubimce na delu.

ZVEZDIN POKLON NAJMLAĐIMA: Deca do 14 godina besplatno na utakmicu

Foto: ST/Nemanja Pančić

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u okviru osmine finala Kupa Srbije Radnički iz Niša. Crveno-beli su ovim povodom odlučili da otvore kapije stadiona za najmlađe posetioce, ne bi li tribine bile ispunjene do poslednjeg mesta. 

- Zvezda misli na svoje najmlađe navijače, te naš klub nakon serije gostovanja nastavlja sa akcijom putem koje je deci do 14 godina omogućeno da potpuno besplatno bodre svoje idole. Ulazi na istočnoj tribini će biti otvoreni, a neophodno je da dečaci i devojčice budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i niškog Radničkog - navode iz fudbalskog kluba u saopštenju.

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić"

 

Crvena zvezda je nakon poraza od Jang bojsa uspela da konsoliduje svoje redove i upiše tesnu pobedu nad Napretkom iz Kruševca i trenutno se nalazi na drugoj poziciji u šampionatu sa tri boda zaostatka. Za povratak u seriju dobrih rezultata Crvenoj zvezdi će biti neophodan vetar u leđa sa tribina. 

Cene ulaznica su sledeće: 

Sever: 400 dinara
Istok: 500 dinara
Zapad: 700 dinara
Tribina Siniša Mihajlović: 1400 dinara
VIP 1 i 2: 6500 dinara
VIP Galerija: 8500 dinara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading