ŠOKANTNO SAZNANJE : Baraku Baharu UBIJEN član porodice!

Autor:

Sport

02.08.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke beogradskog velikana je prošao kroz težak period.

ŠOKANTNO SAZNANJE : Baraku Baharu UBIJEN član porodice!

Foto: Starsport

Barak Bahar, izraelski fudbalski trener, uspeo je da za samo par meseci promeni čitavu filozofiju Crvene zvezde.

Stručnjak koji je prethodne sezone vodio Makabi iz Haife, postao je prvi trener Zvezde, a pod njegovom "dirigentskom palicom", crveno-beli su za kratko vreme izrasli u ekipu koje se svi plaše na žrebu za Ligu šampiona.

Bahar je, sam po sebi, vrlo kompleksna ličnost, a svim dan saznajemo nešto novo iz njegovog života. Ovaj put je za to zaslužan Adi Rubinštajn, izraelski novinar, koji je istakao da je Baharov rođak ranije ubijen od strane terorista. Takođe, dodao je da razgovara sa rabinom pred svaki bitan meč.

- Jedan Baharov rođak, Gandi, bio je istaknuti desničar kog je ubio arapski terorista. Inače, na njegovu mentalnu snagu veliki uticaj ima rabin kod kog redovno ide pred važne utakmice i sa kojim razgovara. To mu pomaže da održava unutrašnji mir i da bude bolji trener - rekao je Rubinštajn u razgovoru za "Mozzart sport".

Foto: Starsport

Barak Bahar, trener Crvene zvezde

Nema sumnje da je Izraelac tada prošao kroz izuzetno težak period, koji mu je možda i pomogao da postane ovakav fudbalski stručnjak, kakav je danas.

Podsetimo, sezona u domaćem fudbalu je počela za vikend, a Crvena zvezda je u meču prvog kola, na Marakani, savladala ekipu Vojvodine sa velikih 5:0. U narednom kolu, takođe u Beogradu, aktuelni šampion će ugostiti kruševački Napredak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading