KLOP NAREDIO! Dovedite mi napadača Juventusa!

Autor:

Sport

23.06.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko promene pretrpeće bjanko-neri.

KLOP NAREDIO! Dovedite mi napadača Juventusa!

Foto: Ap photo/Tanjug AP

Fudbaleri Juventusa nisu uspeli da izbore plasman u Ligu šampiona, što im je donelo veliki finansijski udarac.

Zbog učešća u Ligi konferencija, "stara dama" moraće da se otarasi najskupljih igrača sa platnog spiska ili onih koji su imali jake ugovore, a nisu uopšte ni igrali.

Među prvima na listi za odlazak je Federiko Kjeza, za koga je Liverpul spreman da plati 40.000.000 evra. Menadžer "redsa" Jirgen Klop odavno želi italijanskog reprezentativca u timu, još dok je nastupao za Fjorentinu, međutim, na Alijanc stadionu traže veći iznos.

Foto: Tanjug/AP

Liverpul želi Kijezu još dok je igrao za Fjorentinu

Naime, crno-beli iz Torina čekaju da se oglasi Njukasl koji je takođe pokazao interesovanje i veruju da će "svrake" izdvojiti 60.000.000 evropskih novčanica za istog igrača. Čak i 50.000.000 evra plus bonusi bi naišlo na odobrenje Juventusa, pošto Federiko u gradu Fiata zarađuje 5.000.000 evra neto po sezoni, ali je zahtevao povišicu u rangu plate Dušana Vlahovića (7.000.000 evra), a na Sent Džejms parku mogu da izdvoje tolika sredstva.

Juventus je već spremio zamenu za Kjezu, pošto je ugovorio dolazak krilnog fudbalera Timotija Vee. Američki reprezentativac, inače sin slavnog Žorža, legende Milana, došao bi iz Lila u transferu teškom 10.000.000 evra fiksno plus plus 2.000.000 kroz bonuse. "Stara dama" je utanačila sve oko transfera, na stolu je i petogodišnji ugovor, samo se čeka rasplet sa Federikom...

U Torinu sa nestrpljenjem čekaju i rasplet situacije sa Adrijenom Rabioom. Francuzu ističe za sedam dana i ponuđen mu je novi. Ukoliko ga ne prihvati, Juventusova rezervna opcija je Tomas Parti iz Arsenala, za koga mogu da izdvoje najviše 20.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading