PSŽ SE RASPADA? Superstar je morao da se OGLASI!

Autor:

Sport

04.06.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna poruka Brazilca upućena svom velikom prijatelju i saigraču.

PSŽ SE RASPADA? Superstar je morao da se OGLASI!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Pari Sen Žermena Brazilac Nejmar izjavio je da mu je bilo zadovoljstvo da u francuskom timu igra sa Argentincem Lionelom Mesijem, koji je odlučio da napusti klub iz Pariza na kraju sezone, prenose francuski mediji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mesi i Nejmar

- Nije ispalo onako kako smo se nadali, ali dali smo sve od sebe. Bilo je zadovoljstvo igrati sa tobom još dve godine. Srećno u novoj fazi života, nadam se da ćeš da budeš srećan - napisao je Nejmar na društvenim mrežama.

Brazilac je u PSŽ stigao 2017. iz Barselone za 222 miliona evra, dok se Mesi pridružio Nejmaru u redovima "svetaca" 2021. pošto se Barselona našla u teškoj finansijskoj situaciji.

- Uprkos svemu ponovno smo uživali da budemo saigrači i da zajedno provodimo dane. Želim ti sve najbolje. Iako si velika zvezda, ti si predivna osoba, to je na kraju najbitnije - odgovorio je Mesi na objavu kapitena reprezentacije Brazila.

Mesi i Nejmar nisu uspeli da sa Pari Sen Žermenom osvoje Ligu šampiona. Brazilac ima ugovor sa klubom iz Pariza do juna 2025. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading