OVO MU GROBARI NEĆE ZABORAVITI: Nemanja Radonjić obradovao delije i podsetio ih na ISTORIJSKI trenutak pred 170. večiti derbi! (FOTO)

Autor:

Sport

26.04.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najdominantnijih predstava crveno-belih u derbijima u poslednje vreme.

OVO MU GROBARI NEĆE ZABORAVITI: Nemanja Radonjić obradovao delije i podsetio ih na ISTORIJSKI trenutak pred 170. večiti derbi! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju od 18 časova i 30 minuta derbi meč drugog kola plej-of faze Superlige Srbije.

Iako će meč biti odigran bez publike, a i nema rezultatski značaj pošto je Zvezda već osvojila titulu, jasno je da će igrači oba kluba u derbi ući sa maskimalnom energijom, pošto je ova utakmica koja se ne igra svaki dan.

Pred današnji meč odlučio je da se oglasi i Nemanja Radonjić, nekadašnji krilni fudbaler crveno-belih, koji je svojom slikom na društvenoj mreži Instagram "bocnuo" navijače "parnog valjka".

U pitanju je trenutak sa 157. večitog derbija, na kom je Radonjić doveo domaću ekipu u prednost od 1:0. Sjajnim udarcem je matirao nemoćnog Vladmira Stojkovića, a zatim je usledio istorijski trk od južne do severne trbine Marakane, kojim je brzonogi igrač proslavio gol.

Prednost Zvezde je duplirao Aleksandar Pešić, a ona je kasnije mogla da dodatno naraste, ali su crveno-beli uspeli da promaše nekoliko izglednih prilika. Čast gostiju je spasio Ognjen Ožegović, golom sa bele tačke u 90. minutu meča, nakon čega je usledio guranje igrača oba tima.

Tom pobedom, Zvezda je stigla na korak do overe titule, koju je kasnije te sezone i osvojila, pa je jasno da se navijačima Partizana ova objava sigurno neće svideti, jer ih podseća na bolne uspomene iz 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading