DA SE NAJEŽIŠ! Zvezda Lacija IMALA SREĆE, sudar je mogao da se ZAVRŠI TRAGIČNO! Jedan detalj SPASAO čuvenog fudbalera! (FOTO)

Autor:

Sport

17.04.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćiro Imobile prošao je odlično.

DA SE NAJEŽIŠ! Zvezda Lacija IMALA SREĆE, sudar je mogao da se ZAVRŠI TRAGIČNO! Jedan detalj SPASAO čuvenog fudbalera! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ćiro Imobile

Najbolji strelac u istoriji Lacija i kapiten ove ekipe, Ćiro Imobile, imao je saobraćajnu nesreću na ulicama Rima.

Njegov automobil zakucao se u tramvaj, a nesreća se desila na mostu Mateoti nekoliko kilometara od stadiona Lacija.

Klub je dao nove informacije o zdravstvenom stanju Imobilea koji je trenutno dobro.

Medicinsko osoblje Lacija saopštava da je, posle saobraćajne nesreće, fudbaler Ćiro Imobile zadobio traumu distorzije kičme i složeni prelom desnog rebra. Imobile je trenutno dobro. Fudbaler je i dalje pod nadzorom na odeljenju urgentne medicine koju vodi profesor Frančesko Frančeski sa Univerzitetske bolnice Agostino Džemeli IRCCS u Rimu - navodi se u saopštenju Lacija.

Ipak, moglo je da bude daleko drugačije! Stručnjaci tvrde da je Ćiro Imobile preživeo pukom srećom i zahvaljujući svom automobilu koji je na kraju potpuno uništen.

Fudbaler je vozio "land rover defender", jedan od jačih automobila, pa je procena da mu je upravo on spasao život. Automobilu je uništen prednji deo, a vidno je oštećen i tramvaj.

Ćiro Imobile je živa legenda Lacija i najbolji strelac u istoriji rimskog kluba. Stigao je na "Olimpiko" na leto 2016. godine i za to vreme odigrao je 289 utakmica na kojima je postigao 194 gola i dodao još 51 asistenciju.

U dresu Lacija osvojio je jedan Kup Italije i dva Superkupa ove zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading