LUDILO U MOZZART SUPERLIGI!! Nikad veća BORBA za 2. mesto! Partizan OSTAJE bez Lige šampiona!?

Autor:

Sport

02.04.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su novim porazom u sezoni značajno umanjili šanse za poziciju koja vodi u najelitnije klupsko takmičenje.

LUDILO U MOZZART SUPERLIGI!! Nikad veća BORBA za 2. mesto! Partizan OSTAJE bez Lige šampiona!?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Crno-beli su doživeli novi poraz, ovog puta u derbiju na gostovanju Vojvodini, čime su dodatno smanjili šanse da se dokopaju druge pozicije.

Izabranici Igora Duljaja su podbacili na "Karađorđu", što danas mogu da iskoriste TSC protiv Radnika i Čukarički gostuje niškom Radničkim.

Ako tim iz Bačke Topole savlada goste iz Surdulice, otići će Partizanu na četiri boda prednosti, dok bi ih pretekli i "brđani" trijumfom na "Čairu", koji će u tom slučaju imati 56, a klub iz Humske ostati na 54 poena.

Priliku da izađe u Evropu ima i Novi Pazar, koji može da se nada matematički čak i drugom mestu, iako je u zaostatku ogromnih osam bodova za Topolčanima.

Sve će biti poznato posle današnjih mečeva TSC-a i Čukaričkog, koji bi trijumfima zakomplikovali sudbinu Partizana.

Foto: Starsport

 

Fanovi crno-belih, ali i Vojvodine, nadaju se da bi TSC i Čukarički mogli da dožive i poraze, kako ne bi mnogo odmakli jučerašnjim protivnicima.

Nema sumnje da nas čeka "ludilo" u poslednja dva kola Mozzart Superlige, kakvo odavno nije viđeno, u borbi za drugo mesto.

Poslednja dva kola regularnog dela sezone donose neko direktnih duela u borbi za izlazak na evropsku scenu.

"Parni valjak" čeka Voždovac, pa gostuje na Banovom brdu. Vojvodina ide na noge TSC-u, potom dočekuje Novi Pazar. Topolčani uz derbi sa Lalama imaju i gostovanje "zmajevima", dok "brđani" pre nego što ugoste Duljajev tim gostuju Javoru u Ivanjici. Novi Pazar pre gostovanja Vojvodini čeka Radnik iz Surdulice na stadionu kraj Jošanice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading