SMRT PELEA JE PLANETARNA TRAGEDIJA: Džajić se POTRESNIM REČIMA oprostio od legendarnog Brazilca!

Autor: N. K.

Sport

29.12.2022

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tuga širom sveta.

SMRT PELEA JE PLANETARNA TRAGEDIJA: Džajić se POTRESNIM REČIMA oprostio od legendarnog Brazilca!

Foto: Tanjug/AP/Starsport

Legendarni Brazilac Pele preminuo je u 83. godini života, a Dragan Džajić nije mogao da sakrije tugu zbog potresne vesti koja je stigla iz zemlje petostrukog svetskog prvaka.

ĆURKOVIĆA POGODILA VEST O SMRTI PELEA: Pamtim duel protiv njega, bio je magičan! Ta harizma kojom je plenio!

Džaja Pelea smatra "najvećim", kako zbog fudbalskog majstorstva, tako i harizme koja ga je odlikovala.

- Pele je najbolji fudbaler u istoriji, tu nema dileme. Jednostavno, bio je kompletan igrač, odlikovala ga je brzina, tehnika, snaga, kao i igra glavom. Ja sam u nekoliko navrata imao čast da igram protiv njega, a zauvek ću zapamtiti prelep pogodak koji sam postigao na njegovom oproštaju - sa setom u glasu nam je ispričala legenda Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Pele je bio gromada - Dragan Džajić

Džajić se upisao u listu strelaca na oproštajnoj utakmici vlasnika tri Boginje, a duel Brazil - Jugoslavija završen je rezultatom 2:2.

- Mnogo sam voleo Pelea, šteta što tada nije bilo toliko TV prenosa, pa mnogi nisu mogli da se uvere u njegovu genijalnost na terenu. Međutim, sasvim dovoljno je ono što je prikazao na Svetskim prvenstvima, uz rekordan broj golova za Brazil. Pored fudbalske veštine, krasila ga je umerenost, otvorenost i srdačan stav. Svi su voleli da igraju protiv njega - poručio je Džajić.

Podsetimo, Pele je umro od posledica kancera debelog creva, a nakon što je preminuo osvanula je emotivna poruka na njegovom Tviter nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading