MITROVIĆ ZASIJAO NA NAJVEĆOJ SCENI: Da li je Zvezda u Nišu pronašla novog Piksija?

Autor:

Sport

14.10.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Mitrović se sigurno ceo život pamtiti prethodnu nedelju.

MITROVIĆ ZASIJAO NA NAJVEĆOJ SCENI: Da li je Zvezda u Nišu pronašla novog Piksija?

Foto: Starsport

Krilni fudbaler Zvezde je startovao utakmicu na "Marakani" protiv Ferencvaroša, a krunisao ju je fantastičnim pogotkom, nakon što je okretom izbacio protivničkog fudbalera. Međutim, tu nije stao.

Mitrović je bio strelac za crveno-bele i u Budimpešti, nakon fantastičnog trka i neodbranjovg šuta, koji je u gol ušao posle kontakta sa stativim. Osim gola, Mitrović je imao još nekoliko upečatljivih poteza, a sigurno je zaslužio najbolju ocenu među svim fudbalerima Zvezde na jučerašnjoj utakmici.

Republika

Foto: Starsport

Mitrović slavi pogodak sa Kangom

Mitrović je samo šest meseci napustio rodni Kruševac, odakle se preselio u Kanadu. Tamo je bio sve do svoje 17. godine, kada je pojačao Radnički iz Niša. Tu se zadržao sve do jula ove godine, kada su crveno-beli platili obeštećenje i doveli ga u svoje redove.

Nakon par utakmica privikavanja, čini se da je Mitrović pronašao svoje mesto u timu i da je vođa nove generacije Zvezdinih mladih snaga, zajedno sa Erakovićem. Videćemo koliko dugo će uspeti da ga zadrže na "Marakani", pošto njegove predstave sigurno nisu prošle neopaženo kod skauta najvećih svetskih klubova.

Ovaj fudbaler, star 22 godine, je takođe mogao i da bira za koju će reprezentaciju nastupati, a opredelio se za Srbiju, ispred Kanade. Za naš nacionalni tim je debitovao 24. septembra, u pobedi protiv Švedske od 4:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Yenki

14.10.2022 18:49

Kako glup naslov....čovek igra krilo, veoma brz..,veze nema sa Piksijem...naslov treba da bude...da li je Zvezda nasla novog Binića