Skandal u Španiji: Ramos zvao predsednika Saveza i molio da mu sredi osvajanje Zlatne lopte!

Autor:

Sport

30.06.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serhio Ramos, tada kapiten Real Madrida i Luis Rubijales, prvi čovek španskog fudbala razmenjivali poruke 2020. godine.

Skandal u Španiji: Ramos zvao predsednika Saveza i molio da mu sredi osvajanje Zlatne lopte!

Foto: Tanjug/AP

Serhio Ramos

Španski fudbaler Serhio Ramos našao se u centru skandala, pošto je list El Konfidensijal objavio poruke koje je razmenio sa predsednikom FS Španije Luisom Rubijalesom, u kojima ga je molio da mu pomogne da osvoji Zlatnu loptu namenjenu najboljem fudbaleru sveta.

Ramos i Rubijales razmenjivali su 2020. godine poruke preko Vocapa (WhatsApp), a tadašnji fudbaler Reala molio je čelnika Saveza da urgira za njega kod nekoga u UEFA.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luis Rubijales

- Rubi, dobro veče. Nadam se da ste ti i porodica dobro. Znaš da nikada nisam tražio ništa od tebe, ali želim danas to da učinim jer je posebna godina zbog rezultata koje sam imao. Želim da mi pomognete na bilo koji način, da pritisnete nekoliko dugmića u UEFA vašim kontaktima za Zlatnu loptu. Bio bih vam zahvalan celog života, ne samo zbog mene, već zato što mislim da španski fudbal to zaslužuje. Šaljem ti zagrljaj - glasi poruka koju je Ramos poslao predsedniku FS Španije.

On odgovorio je sadašnjem štoperu Pari Sen Žermena i najavio da će mu pomoći.


- Zdravo, Serhio. Pre svega, čestitam, mislim da je ovo jako dobra godina za tebe da to dobiješ. Naravno, Zlatna lopta nije na meni, ali mogu ti pomoći na bilo koji način. Veliki zagrljaj - napisao je Rubijales.

 

 


Osvajač četiri Lige šampiona poručio je da računa na pomoć.

- Znam da nije do tebe, ali veze su takođe važne. Infantino dodeljuje nagradu FIFA najbolji, što je takođe važno i bilo bi super. U svakom slučaju, računam na tvoju pomoć. Kad budeš mogao, vidimo se zajedno za stolom - zaključio je svetski i dvostruki evropski prvak sa reprezentacijom Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading