NJUKASL KRENUO PO SRBINA! Svrake dovode proverenu robu!

Autor:

Sport

24.01.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose engleski mediji, danas će biti održan sastanak sa upravom, a predmet istog su pojačanja, čak 14 fudbalera je na listi želja, među kojima je i jedan srpski reprezentativac.

NJUKASL KRENUO PO SRBINA! Svrake dovode proverenu robu!

Foto: Tanjug/AP

Trener Edi Hau je svestan da su mu preko potrebna pojačanja, pa je napravio spisak želja sa imenima onih za koje smatra da bi mogli da pomognu ekipi na putu do opstanka u drugom delu sezone.

Želja mladog trener Njukasla je da defanzivni deo tima pojača dovođenjem Nikole Milenkovića. Iako su prethodnih sezona neki drugi klubovi sa ostrva poput Mančester junajteda, Vest Hema i Arsenala bili zainteresovani, Milenković bi sada mogao da dobije odlične uslove da se okuša u Premijer ligi.

Republika

Foto: Starsport

 

Evo imena imena svih igrača za koje je Njuasl pokazao interesovanje: Bernd Leno, Mičel Baker, Dijego Karlos, Nikola Milenković, Sven Botman, Džejms Tarkovski, Iv Bisuma, Amadu Haidara, Hamza Čuduri, Bubakar Kamara, Džesi Lingard, Dele Ali, Usman Dembele i Mario Baloteli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading