Boaći ide u najmnogoljudniju zemlju, tamo ga čeka Tevez?

Autor: Sportski žurnal/Republika

Sport

08.11.2017

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći mogao bi da završi u januaru na drugom kraju sveta, piše današnji "Sportski žurnal".

Boaći bi mogao da zaigra u tandemu sa Tevezom

Kineski klub Šangaj Šenhua nedavno je raskinuo ugovor sa Nigerijcem Obafemijem Martinsom, a mesto u napadu moglo bi da bude kaparisano za Zvezdinog golgetera, pod uslovom da uprava beogradskog kluba prihvati ponudu sa Dalekog istoka.

Ukoliko se ova nagađanja zaista obistine, to bi značilo da bi Boaći nosio igru Šangaja uz legendarnog argentinskog napadača Karlosa Teveza.

- Zvali su me ljudi iz Šangaja, videćemo šta će na kraju da bude. Za Boaćija interesovanje pokazuje i nekoliko evropskih klubova, pre svih Everton. Ima poziva i iz Nemačke", potvrdio je za Žurnal Ivica Pavlović - menadžer napadača crveno-belih.

Pavlović, međutim, ne otpisuje unapred ni mogućnost da reprezentativac Gane ostane u crveno-belom do juna naredne godine, pošto ima veliki motiv da klub napusti sa titulom i plasmanom u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading