Terzić: Bićemo još jači, ČETVORICA STIŽU NA ZIMU!

Autor:

Sport

08.11.2017

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je u intervjuu za navijački portal "RSB" da u njegovom tefteru već stoje četiri imena koja bi mogla da pojačaju klub u januarskom prelaznom roku.

RepublikaFoto: youtube.com/Crvena zvezda
Stiže još pojačanja u januaru: Fudbaleri Zvezde nakon pobede u Nišu

- Tačno znamo koja četiri igrača hoćemo da dovedemo u januaru - otvoreno je izjavio Terzić.

Nije Terzić otkrivao koji igrači su u pitanju, ali već neko vreme se mogu čuti tri imena - Milan Jevtović (Antalija), Ben (Olimpijakos) i Mirko Ivanić (BATE Borisov).

Napadač Olimpijakosa, koji je bio dvostruki strelac u pobedi protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona (3:1 u Beogradu) od početka sezone igra na kašičicu i moguće je da bi mu grčki klub izašao u susret i raskinuo ugovor šest meseci pre isteka.

Što se tiče Ivanića, njegov ugovor ističe za godinu dana i ukoliko ga zaista žele, crveno-beli će morati da plate obeštećenje.

Naravno, dolasci će zavisiti i od odlazaka, a u Zvezdi se trenutno bore da produže ugovor sa Gelorom Kangom, Slavoljubom Srnićem, Mičelom Donaldom i Damijenom Le Talekom.

Pojedinci će vrlo teško ostati u Ljutice Bogdana i nakon januara, pa je za očekivati da se već sada prave planovi ko bi mogao da ih zameni u crveno-belom dresu.

- Pisana ponuda još nije stigla ni za jednog igrača, ali interesovanje postoji. Mnogo kontakata, razgovora, sastanaka... Pre svih za Boaćija, Kangu i Donalda. Postoji interesovanje i za Srnića i Radonjića, koji u ovom trenutku jedini nije za prodaju - otkrio je Terzić za "RSB".

I pored najava o odlascima, direktor Crvene zvezde je poručio navijačima da ne moraju da brinu za budućnost kluba.

- Prodaja igrača je nužno zlo Crvene zvezde. Naša obaveza je da uvek dovedemo bolje igrače za manje para od onih koje smo prodali. Za ove tri godine koliko sam u Zvezdi, mislim da to uspešno radimo. Zato, ako odu Kanga i Boaći, mogu da poručim Zvezdinim navijačima da budu bezbrižni. Po prvi put smo spremni i da platimo ozbiljno obeštećenje - predočio je Zvezdan Terzić na kraju razgovora za navijački portal "RSB".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading