FS Republike Srpske predložio Muslina za selektora BiH!

Autor:

Sport

08.11.2017

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muslin i BiH - priča postaje ozbiljna. Doskorašnji selektor Srbije još uvek nije ni sredio utiske nakon mandata na klupi "Orlova", a već bi mogao da preuzme novi tim. Klupa Bosne izuzetno je blizu za Muslina, pogotovo nakon podrške FS Republike Srpske.

RepublikaFoto: Starsport
Muslin neće dugo čekati na novi posao

Slavoljub Muslin je priznao da ga još uvek niko nije zvao iz FS BiH, kao i da bi ozbiljno razmotrio mogućnost preuzimanja reprezentacije te zemlje ukoliko bi mu bili predočeni planovi.

Kako trenutno stoje stvari, Fudbalski savez Republike Srpske predložiće Slavoljuba Muslina za novog selektora Bosne i Hercegovine što znači da će doskorašnji selektor "Orlova" poneti epitet zvaničnog kandidata za klupu "Zmajeva".

Predsednik FS RS Mile Kovačević rekao je za "Žurnal" da Slavoljub Muslin ima neophodne reference za kandidaturu i da bi 16. novembra članovi Izvršnog odbora FS BiH trebalo da daju svoj sud.

Bosanci nisu uspeli da se plasiraju na Mundijal pošto su grupu završili iza Belgije i Grčke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading