Upravi Evertona prekipelo: KUMANU URUČEN OTKAZ

Autor:

Sport

23.10.2017

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Evertona ostali su bez menadžera Ronalda Kumana nakon serije loših rezultata od početka sezone. Holanđaninu je pre početka sezone obezbeđen budžet od 140 miliona funti za pojačanja, ali to nije pomoglo klubu sa "Gudison parka" da takmičenje u Premijer ligi započne pobedama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kuman je platio ceh lošim rezultatima s početka sezone

Uprava "karamela" je definitivno presekla nakon dva uzastopna poraza na domaćem terenu, prvo od Liona u Ligi Evrope, a zatim i prava blamaža od Arsenala na domaćem terenu u nedelju (2:5).

- Možemo da potvrdimo da je Kuman napustio klub. Zahvaljujemo se Kumanu na poslu koji je radio prethodnih 16 meseci i na osvajanju sedmog mesta u Premijer ligi prošle sezone, navedeno je u saopštenju Evertona.

Klub iz Liverpula trenutno se nalazi u zoni ispadanja sa svega osam bodova iz devet odigranih utakmica i najneprijatnije je iznenađenje dosadašnjeg toka engleskog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading