"ZMAJEVI" UBEDLJIVI: Novi het-trik Dejana Georgijevića

Autor: I. V.

Sport

23.10.2017

14:25 >> 14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voždovac je na trećem mestu na tabeli sa 28 bodova, odmah iza gradskih rivala Crvene zvezde i Partizana. Ne čudi da se publika vraća na stadion i da dolazi u sve većem broju, posebno kada su u pitanju utakmice Zmajeva. Pored dobre igre, publika uvek može da vidi veliki broj golova.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Igrač kola - Dejan Georgijević

Često su bili i proglašavani golovima kola majstorije koje su donosile radost navijačima Voždovca. Takođe na terenu publika može videti i najbolje ocenjene igrače Superlige. Podsetimo se da je Stuparevićeva rola na stadionu Partizana obeležila četvrto kolo, Luković je sa dva postignuta gola doneo tri boda iz Kruševca, a u pobedi od 6:1 protiv Zemuna i sa tri postignuta pogotka, Dejan Georgijević je definitivno obeležio dvanaesto kolo.

Samo dve nedelje kasnije Dejan Georgijević je ponovio učinjeno protiv Zemunaca i sa tri pogotka ispratio još jednog gradskog rivala, ekipu Rada, a Zmajevima doneo nova tri boda. Ovo je Dejanov drugi vezani het-trik na domaćem terenu i sa nova tri gola nalazi se na petom mestu liste strelaca u šampionatu.

Tokom vikenda je odigrano svih osam mečeva 14.kola Super lige Srbije, a pogled na postignute rezultate govori nam da nije bilo nekih većih iznenađenja. Kao i nakon prethodnog kola, i ovoga puta možemo reći da efikasnost nije bila na zavidnom nivou, jer je postignuto samo 17 pogodaka. Najubedljiviju pobedu ostvarila je ekipa Voždovca koja je u duelu sa gradskim rivalom Radom slavila rezultatom 3:0(1:0). Najzaslužniji za ubedljiv trijumf ’’zmajeva’’svakako je mladi napadač Dejan Georgijević koji je postigao sva tri pogotka za svoj tim, što je njegov drugi het-trik ove sezone. On se tokom čitavog susreta sjajno kretao, uvek bio na pravom mestu i uspešno realizovao skoro sve prilike koje su mu se ukazale. Zbog svega toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru za najboljeg igrača ovog prvenstvenog kola. Treba reći da je to drugi put od starta sezone da je ovaj fudbaler izabran za igrača kola, nakon što je u 12.kolu pružio jednako dobru partiju i poneo ovaj laskavi epitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading