Neroazuri žele novog golmana, puklo je sa Donarumom

Autor:

Sport

30.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da se dani Đanluiđija Donarume na San Siru bliže kraju, čemu u prilog idu i potezi Milana koji su u poteri za novim čuvarom mreže.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đanluiđi Donaruma brani udarac Danija Velbeka

Donaruma je bio pre četiri godine u sličnoj situaciji i posle mnogo natezanja ipak pristao na produžetak ugovora. Sada, kada je jasno da od projekta oko njega nema ništa, željan je sredine u kojoj će se boriti za trofeje, a ima mnogo interesenata, pre svih Juventus, Real i PSŽ.

Sa druge strane i u upravi su svesni da je on jedini igrač od koga može dobro da se zaradi, a svaki novac u ovom trenutku je od vitalne važnosti za rosonere. Da ozbiljno razmišljaju o ovoj opciji svedoči i pojačano interesovanje za mladog 24-godišnjeg golmana Ajaksa Andrea Onanu. Veoma je tražen i sam Onana je priznao da je vreme za rastanak.


- Proveo sam sjajnih pet godina u Ajaksu i veoma sam zahvalan klubu. Ali osećam da je vreme za naredni korak - rekao je Onana.

Očekuje se da će Milan imati konkurenciju u vidu Čelsija, Totenhema, Borusije iz Dortmunda i PSŽ. Spekuliše se da bi vrednost transfera mogla da iznosi 35 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading