JEDINI ZADATAK IM JE DA BEŽE NA DRVEĆE: U plemenu živi 3.000 žena i SEDAM MUŠKARACA! Od njih se očekuje samo jedno, a evo O ČEMU ONI MAŠTAJU

Autor:

Razonoda

20.10.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ove priče može se konstatovati samo jedno - nije im lako

JEDINI ZADATAK IM JE DA BEŽE NA DRVEĆE: U plemenu živi 3.000 žena i SEDAM MUŠKARACA! Od njih se očekuje samo jedno, a evo O ČEMU ONI MAŠTAJU

Foto: youtube.com/funfounder

Usred amazonske prašume živi neobično pleme u kojem muškarci gotovo da ne postoje. U plemenu živi više od 3.000 žena i samo sedam muškaraca!

Pošto su poput kapi vode u pustinji, žene se svakodnevno bore za njihovu naklonost, mada oni i nemaju neki izbor.

Ukoliko bi odbili ženu koja im priđe i zatraži da se pristupi intimnom odnosu zbog razmnožavanja, prinuđeni su da beže na drveće u šumi!

Zbog svakodnevne navale žena njih sedmorica život uglavnom provode na drveću. Koncept braka razumljivo ne postoji, kao ni vernost. Koja žena prva ugrabi muškarca, njen je ali samo za tu noć.

Dakle, jedini zadatak muškaraca sa drveća je razmnožavanje. S tim u vezi, žene ih „hrane“ belim crvima kako bi oni bili što plodniji i spremniji za „akciju“.

 

@jimlowery420

3000 Women and a population of 7 men. What would you do? ♬ original sound - Jim Lowery420

 

U ovom momentu u plemenu je zapravo samo pet muškaraca „aktivno“, pošto šesti ima samo 13 godina a sedmi je starac „u penziji“.

Isti taj starac jedini je član plemena koji je pre nekoliko godina dao izjavu brazilskim medijima. Tada je rekao da mu je san da u plemenu ima više muškaraca kao pre jer bi mu bilo lakše.

- Nekada je bilo mnogo više muškaraca. Pobegli su iz plemena. Ne žele da beže od žena po ceo dan i žive na drveću - rekao je on.

Najpopularniji su odavno muškarci sa velikim stomakom i zadnjicom, pošto žene iz plemena veruju da su oni plodniji i jači od drugih.

Nije poznato šta se dešava sa dečacima iz plemena kad odrastu, pošto u njemu ostaju samo odrasli muškarci, a žene ne rađaju samo devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading