MISTEROZNA RUSKA MILIONERKA NIJE IMALA NI DASKU ZA WC ŠOLJU: Tuš koristila u kuhinji, a danas joj svi zavide! (FOTO, VIDEO)

Autor: N. J.

Lifestyle

06.10.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polina Nioli Puškareva nije imala dasku za WC šolju, a danas troši 12.000 dnevno.

MISTEROZNA RUSKA MILIONERKA NIJE IMALA NI DASKU ZA WC ŠOLJU: Tuš koristila u kuhinji, a danas joj svi zavide! (FOTO, VIDEO)

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ Polina Nioly Pushkareva

Ruskinja Polina Nioli Puškareva uspela je da se izbori sama za sebe, ona danas radi sa uspešnim ljudima širom sveta! Vodi društvene mreže bogatim klijentima i za takve usluge odlično zarađuje!

Polina je ruska influenserka, ima 25 godina, takođe je model i glumica, ali i vlasnica kompanije donjeg veša.

Pre pet godina nije imala ništa

Njen put počeo je 2017. godine, kada nije imala ništa. Radila je u prodavnici brze hrane u smeni koja je trajala dvanaest sati. Živela je u malom stanu, sa majkom i bratom. Tuš im se nalazio u kuhinji, a wc šolja nije imala ni dasku. Ona je rešila da napravi radikalnu promenu i da se osvrće sve dok ne uspe u svojoj nameri.

Malim koracima

Počela je da vodi društvene mreže jednom kozmetičkom salonu u Rusiji, tu je ugnjetavana od strane šefa koji je smatrao da je premlada da bi imala bilo kakvo mišljenje (tada je imala dvadeset godina).

Republika

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ Polina Nioly Pushkareva

Ruskinja influenserka

Dečko je ostavio

On je ostavio kako bi se koncentrisao na karijeru, a ona mu je poručila:

- Ono kad dečko raskine s tobom jer želi da se fokusira na svoju karijeru, a ti sad ideš na dejt sa vlasnikom kompanije u kojoj on radi - rekla je ona u videu na TikTok - u.

Ona kaže da je oduvek znala da će uspeti u životu.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ Polina Nioly Pushkareva

Influenserka

Sa bitnijim klijentima počela je da radi 2019. godine i do kraja iste imala je svojih dvadesetoro zaposlenih. U periodu korona virusa posvetila se svom Instagram nalogu i tada je broj njenih pratilaca "skočio" za milion. To je bio pravi skok i napredak zbog čega je ona počela još više da sarađuje sa poznatima i reklamira bitne brendove.

Kada je snimila računicu koliko troši dnevno, shvatila je da je to oko 12.050 dolara, od kojih je samo doručak, koji sprema privatni kuvar 120 dolara.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Majat

06.10.2022 15:30

I, šta je novo u svetu elitne prostitucije? Molim uredništvo vašeg portala da ne postavlja više ovakve priloge jer ih deca možda gledaju i pomisle da ovako stvarno može. Kvarite decu i mlade ljude promovišući osobe koje se bave ko zna kakvim ali sigurno mutnim poslovima pod raznoraznim paravanima. Ne morate ni objaviti komentar, samo primite k znanju. Zbog naše dece. Umesto ovog možete toliko lepih priloga da nađete na netu, od nauke do prirode, biljnog i životinjskog sveta i zanimljivosti o njima. Pozdrav!