TAJNA METODA AMERIČKIH VOJNIKA GARANTUJE SAN ZA DVA MINUTA: Mnogi su bili skeptični a sada se KUNU u nju, najvažnija je OVA vežba!

Autor: M.O.

Lifestyle

04.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako vam san nikako ne dolazi na oči, ovo morate da probate.

TAJNA METODA AMERIČKIH VOJNIKA GARANTUJE SAN ZA DVA MINUTA: Mnogi su bili skeptični a sada se KUNU u nju, najvažnija je OVA vežba!

Foto: pexels.com

Kada želite brzo da utonete u san, najbitnije je da umirite i smirite vaš um. Ukoliko vam se dešava da kada uveče legnete, nikako ne možete da utonete u san, ovo je prava tehnika za vas!

Isprobajte tehniku američkih vojnika uz koju ćete zaspati za samo dva minuta. 

Republika

Foto: pexels.com

Proverena tehnika za spavanje.

 

Prvo opustite mišiće lica, uključijući jezik, vilicu, mišiće oko očiju. Posle toga spustite ramena što je niže moguće i obe ruke. 

Zatim udahnite, opustite grudi i na kraju opustite noge (počnite od butina i opuštajte mišić po mišić niz nogu).

Kada opustite telo počnite da radite na umu i očistite ga od razmišljanja tako što ćete zamisliti da ležite u kanuu u mirnom jezeru ili da ste ušuškani u baršunastoj visećoj mreži u potpuno zatamnjenoj sobi. Ukoliko to ne uspe pokušajte sebi da govorite "Ne misli, ne misli, ne misli".

Ova metoda spavanja može da pomogne svakome posle šest nedelja vežbanja da zaspi samo za dva minuta. Kada istrenirate svoj um, bićete zahvalni na ovoj metodi. 

Tajna metoda američkih vojnika prvi put je opisana 1981. godine u knjizi "Opusti se i pobedi: Pobednički nastup" (Relax and Win: Championship Performance).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading