SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO BELVI TRAVELA ZA KRIT: Tamo gde je zadovoljstvo veće od cene aranžmana, 11 dana/10 noćenja, polazak 5. jula, avionskim prevozom već od 619€– CENA ZA 2 OSOBE!

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

02.07.2018

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoristite akciju u turističkoj agenciji Belvi Travel i povedite dragu osobu na letovanje potpuno besplatno! Promocija 1+1 BESPLATNO za jedno od najlepših grčkih ostrva Krit, uključuje smeštaj, avionski prevoz i dinarski deo, gde jedna osoba plaća, a druga letuje potpuno BESPLATNO.

Foto: Promo foto

Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Takođe i ostrvo nestvarne lepote, bogate zaostavštine i zanimljivih ljudi. Fascinantan je spoj prošlosti i sadašnjosti, mesto Zevsovog rođenja, centar minojske kulture... Danas je prestižna turistička destinacija kosmopolitskog opredeljenja i nevidljive posebnosti zbog koje mu se vraćaju svi oni koji ga jednom posete.

Ponuda za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit, koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras Agios Nikolaos... Ne zaboravite da su na Kritu uživali i grčki bogovi. Sledite njihovu mudrost.

Foto: Promo foto

KRIT - desetodnevni specijalni paket aražmani:

Hotel Hersonissos Central 3* Mali, ekonomičan hotel, izgrađen u tradicionalnom stilu, u centru Hersonisosa, nadomak starog grada, pored luke. Udaljen 200m od gradske plaže i 100m od trgovačkog dela grada. Hotel sadrži restoran, bazen sa restoranom, internet, lobi sa TV salonom. Sobe su klimatizovane i sadrže TV, mini bar, sef, wi-fi internet, kupatilo, balkon. Usluga u hotelu je polupansion (doručak - večera) - buffet servis (samoposluživanje).

SPECIJALNA PONUDA  1+1 BESPLATNO: 619€ paket aranžmana (avion + hotel + dinarski deo), polazak 5. jula

Foto: Promo foto

Hotel Santa Marina 3* je udaljen 100m od  centra gradića Agios Nikolaos. Hotel se sastoji iz dve zgrade, udaljenje oko 40 m jedna preko puta druge. Okružen je prodavnicama, tavernama, kafeterijama... i udaljen 500m od čuvenog jezera. Hotel je udaljen 50m od gradske peščane plaže. Suncobrani i ležaljke se dodatno plaćaju. Raspolaže sa recepcijom sa lobby-em i TV salonom,  restoranom, spoljašnjim bazenom, beslatannim wi-fi na recepciji, sef na recepciji. Sobe su klimatizovane i sadrže SAT TV, frižider, fen, kupatilo, balkon ili terasu.

Usluga u hotelu je polupansion - buffet doručak (samoposluživanje) i večera - više jela po izboru.

SPECIJALNA PONUDA  1+1 BESPLATNO: 699€ paket aranžmana (avion + hotel + dinarski deo), polazak 5. jula

Specijalne ponude turističke agencije Belvi Travel, možete videti na www.belvi.rs, ponude se odnose na autobuske i avionske aranžmane za najtraženije destinacije ovog leta.
 
Detaljnije informacije o ponudi možete dobiti pozivom na: 011/32-23-300

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading