VRELA JANA TVRDI: Sve žene ovo rade posle raskida, ali nijedna to neće priznati!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

19.04.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanka Jana Hoking, koja se predstavlja kao stručnjak za veze, otkriva da sve žene rade istu stvar posle raskida.

VRELA JANA TVRDI: Sve žene ovo rade posle raskida, ali nijedna to neće priznati!

Foto: Instagram/jana_hocking

Jana priznaje da uvek posle raskida "uhodi" bivšeg dečka na društvenim mrežama.

Kako ona kaže, razlog za to nisu osećanja prema bivšem, već znatiželja kako izgleda njena zamena.

- Iskreno, baš prošle noći sam detaljno pregledala Instagram nalog devojke koja me je "zamenila" pre sedam godina. Ona je u međuvremenu raskinula s mojim bivšim. Ali, ja i dalje pratim njen nalog jer je sjajan dizajner enterijera i njeni radovi su zaista fantastični - objašnjava Jana.

 - Ako dobijem na lutriji, volela bih da je angažujem jednog dana. Ono što je počelo iz čiste ljubomore, pretvorilo se u divljenje. Dobro, iz daljine i sa lažnog naloga, ali divljenje i dalje ostaje. Uostalom, ako izgubim interes za muškarce, rado ću joj poslati poruku da izađemo zajedno - kaže ona kroz smeh. 

Foto: Instagram/jana_hocking

Šta sve žene rade posle raskida

Takođe, ona je priznala i kako ponekad pogleda kako njen bivši ljubi svoju sadašnju devojku.

- I druge devojke rade ovakve lude stvari. Pre nekoliko dana sam pričala sa prijateljicama i sve su mi rekle da s vremena na vreme bace pogled na Instagram nove devojke njihovog bivšeg. Mi smo radoznala bića, i ništa nam nije milije od sakupljanja raznih podataka. Bez obzira da li se zbog toga osećamo bolje ili lošije, to je jače od nas - iskrena je Jana. 

- Kada saznam da moj bivši ima novu devojku, uvek poželim da ona ima šest prstiju, kriv nos i ružan ožiljak na čelu. Ali, to se nikad ne desi! Zato imam javnu molbu: Ako već izlazite s mojim bivšim, podesite bar vaš nalog na "privatno". Realno, verovatno bih trebala da poradim više na svoj samokontroli - zaključila je Jana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading