USVOJILI SU DEČAKA KOJI JE MNOGO LIČIO NA NJENOG MUŽA: Krišom je uradila testiranje i otkrila PREVARU VEKA - odmah zatražila razvod!

Autor: N.J.

Lifestyle

12.06.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usvojen sin počeo je da liči na njeno četvoro biološke dece.

USVOJILI SU DEČAKA KOJI JE MNOGO LIČIO NA NJENOG MUŽA: Krišom je uradila testiranje i otkrila PREVARU VEKA - odmah zatražila razvod!

Foto: Shutterstock

Jedna žena odlučila je da podeli svoju ispovest na Reditu. Iako ima tri ćerke i sina, želela je da ima još dece sa suprugom, ali zbog zdravstvenih problema to više nije bilo moguće. Zbog toga, odmah su odlučili da usvoje još jedno. U momentu kada su razmišljali da usvoje dete, njen suprug Dejv živeo je u inostranstvu i predložio joj je da razmotre međunarodno usvajanje. Ona je prihvatila, zato je u porodicu ubrzo stigao i sedmi član, Kalen.

- Kako je rastao i sada kad ima sedam godina, članovi porodice i prijatelji su uvek komentarisali kako jako liči na drugu našu decu i nisu mogli da veruju da je usvojen. Čak sam se i ja šalila da je on možda sin mog muža, na šta se on uvek smejao - prisetila se žena pišući na Reditu.

Foto: Izvor: Unsplash/CDC

Porodica kupa psa

Ipak, dok je čistila papire, nešto joj se učinilo čudnim. Zbog toga ona je poslala uzorak dečaka i supruga na testiranje, te se ispostavilo da Kalen jeste pravi sin njenog supruga. Tako je saznala šta je stvarno istina.

- Volim ovog klinca svim srcem, ali muka mi je od toga da znam da me je moj muž prevario, a zatim mi podvalio Kalena kao neko slučajno dete koje smo usvojili. Ostaću u Kalenovom životu jer sam mu mama, ali ne mogu da podnesem da gledam Dejva znajući da me je izdao i lagao. Podnela sam zahtev za razvod - zaključila je žena.

Ostali korisnici su joj predložili da sa mužem ode na bračno savetovanje i reši probleme koje ima, dok su drugi oštro osudili oca jer je krio tajnu od svoje supruge, piše "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading