PRETILI IM UTERIVAČI DUGOVA: Otkriven razlog pokušaja samoubistva bračnog para iz Trstenika

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

02.10.2018

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša (48) i Ruža (40) Vuković, vlasnici turističke agencije "Milenijum" iz Trstenika, otrovali su se mišomorom i sonom kiselinom zato što su im uterivači dugova pretili smrću, pokazali su prvi rezultati istrage.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Supružnici su u petak uveče popili otrov, a kao motiv su se pominjali veliki dugovi njihove agencije.

Međutim, prema tvrdnji komšija, problemi ovog bračnog para bili su još veći, jer su u ulazu zgrade gde žive u nekoliko navrata viđeni muškarci sa kapuljačama koji su dolazili na vrata njihovog stana i tražili od njih novac.

Blokada računa

Dosadašnja istraga utvrdila je da su računi Vukovića u blokadi oko milion dinara, međutim sumnja se da su dugovi daleko veći.

- Zna se da su Saša i Ruža Vuković bili dužni partnerima sa kojima su organizovali turistička putovanja, ali izgleda da to nije sve. Sada se proverava da li su pozajmljivali novac na kamatu od zelenaša i da li ih je to uvelo u još veće probleme. Imamo očevice koji su videli nepoznate ljude kako dolaze kod njih na vrata stana u centru Trstenika gde su živeli - kaže naš izvor iz istrage.

Rasprava oko novca

Ove informacije potvrđuju i najbliže komšije Vukovića. Oni kažu da su čuli raspravu Saše sa nepoznatim ljudima koja se vodila oko novca.

- Dvojica momaka sa kapuljačama i podignutim kragnama, maskirani tamnim naočarima, viđeni su u njihovoj zgradi. Raspitivali su se gde žive Vukovići, a zatim su odlazili gore i zvonili na njihova vrata. Posle se čulo da se raspravljaju sa Sašom i da se pominje neki novac. Verovatno su tražili od njih da vrate dugove - rekla je komšinica Vukovića koja je tražila da ostane anonimna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading