POLICIJA PRETRAŽUJE NOVU DEPONIJU! Najnovije informacije o Danki Ilić

Autor:

Hronika

13.04.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija detaljno pretražuje lokacije koje Dankine ubice odlično poznaju.

POLICIJA PRETRAŽUJE NOVU DEPONIJU! Najnovije informacije o Danki Ilić

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pripadnici Žandarmerije i policije grupišu se na izlazu iz sela Zlot i ulazu u selo Sumrakovac.

Tu postoji jedna deponija, koju su pretraživali u toku dana, ali i Zlotska reka. Budući da su osumnjičeni za ubistvo radnici lokalnog vodovoda, policija detaljno pretražuje lokacije koje su oni odlično poznavali - vodotokove i rezervoare koji su nekad korišćeni za navodnjavanje, prenosi Blic.

U Borskom okrugu se i danas, deseti dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije, zajedno sa kolegama iz Bora i policijskim službenicima Policijske uprave Bor, intenzivno rade na pronalasku tela dvogodišnje devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

Foto: Republika

Potraga za telom Danke Ilić

Takođe, u potrazi se priključilo i 50 pripadnika Žandarmerije na potezu od sela Zlot ka mestu Sumrakovac, a akcijom pretrage terena rukovodi načelnik Policijske uprave Bor Zoran Milijić.

Dvogodišnja Danka nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila J.S. i D.D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. D.D. je na saslušanju priznao zločin, dok se J.S. branio ćutanjem, a njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana. Naknadno su uhapšeni D.D. i R.D., otac i brat osumnjičenog D.D., zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na za sada nepoznatu lokaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja22

13.04.2024 16:17

Svestenika posaljite kod ubica na razgovor