POKUŠAJ UBISTVA U GARDINOVCIMA KOD TITELA! Ranio ženu, pa napisao: Ja sam je ubio

Autor: B. K.

Hronika

27.03.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borko M. (58) iz Titela uhapšen je zbog sumnje da je hicem iz lovačke puške teško ranio Anu H. (50), s kojom je bio u vezi. Kako nezvanično saznajemo, pretpostavlja se da je napadač pucao jer ga je partnerka ostavila.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Borko M. je razvalio vrata, ušao u sobu i pucao u Anu H. Zatim je na cedulji napisao "Ja sam je ubio! Borko" i izašao iz kuće - priča naš izvor iz istrage.

Teško ranjena žena je sva krvava uspela da izađe i potraži pomoć, ali je niko od komšija nije čuo, pa se vratila i legla u krevet.

- Čula sam buku i galamu i izašla na ulicu da vidim šta se dešava, međutim, ispred nikog nije bilo. Primetila sam da je Anina kapija provaljena, pa sam krenula do nje da vidim da li je sve u redu - kaže komšinica Milica Obradov.

Ona dodaje da je bila šokirana prizorom koji je zatekla.

- Ana je rukama pridržavala unutrašnje organe, stomak joj je bio raznesen! Rekla mi je: "Upucao me je Borko, pokrij me, hladno mi je. Zovi bivšeg muža i policiju" - priča komšinica.

Milica: Ana je rukama pridržavala unutrašnje organe, stomak joj je bio raznesen

Ranjena žena prevezena je u bolnicu, gde se oporavlja. Napadač Borko M. se sa puškom na ramenu vratio na mesto zločina, nakon čega je uhapšen.

Tomislav Bugarin, vlasnik kuće u kojoj je Ana H. ranjena, kaže da je nesrećna žena poslednje tri godine živela kod njega.

- Ana je brinula o mojim bolesnim roditeljima, a kad su oni umrli, dao sam joj kuću na korišćenje. Ne verujem da su Borko i Ana bili u vezi zato što njega svi znaju kao samotnjaka i čudaka. Nikad se nije ženio - kaže Tomislav. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading