Horor u selu Glogovac kod Jagodine: Dva meseca spavao pored mrtve majke

Autor:

Hronika

27.03.2018

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Dimitrijević (65) dva meseca je spavao pored mrtve majke Milke (82) jer nije imao novca da je sahrani! Kako saznajemo, telo starice u poodmakloj fazi raspadanja pronađeno je prekjuče u porodičnoj kući u selu Glogovac kod Jagodine, nakon čega je njen sin Dragan priveden na razgovor u policiju.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ilustracija

Nesnosan smrad

Kako Srpski telegraf saznaje, slučaj je otkriven nakon što su komšije posumnjale da se Milki Dimitrijević nešto dogodilo jer je mesecima nisu viđale.

- Policajci su odmah izašli na lice mesta, a kad su ušli u porodičnu kuću, zatekao ih je stravičan prizor. Širio se nesnosan smrad, a potom su pronašli raspadnuto telo - priča naš sagovornik iz istrage.

Prema njegovim rečima, Dimitrijević je odmah priveden na informativni razgovor kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi sa smrću njegove majke.

- Dragan je rekao da mu je majka umrla još početkom februara, ali je njenu smrt krio od komšija i prijatelja jer navodno nije imao dovoljno novca da je sahrani po svim običajima. Inspektorima je ispričao da je u izuzetno teškoj materijalnoj situaciji i da je bio prinuđen da živi pored majčinog leša - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

Dimitrijević je nakon saslušanja pušten, a telo starice je prevezeno na obdukciju da bi se utvrdili uzrok i vreme smrti.

- Prema dosadašnjim saznanjima, najverovatnije je reč o prirodnoj smrti. Ništa ne ukazuje na to da su sin i majka bili u lošim odnosima koji bi eventualno mogli da dovedu do bilo kakvog nasilja. Proverava se i da li je Dimitrijević podizao majčinu penziju da bi sakrio njenu smrt - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: Public

Isključena struja

Meštani sela Glogovac i dalje su u šoku i ne mogu da poveruju da je njihova komšinica pokojna već dva meseca.

- Svi u selu pričaju samo o tome. Niko ne može ni da zamisli da je Dragan dva meseca živeo s mrtvom Milkom! Majka i sin su ranije pristojno živeli, međutim, kad je Dragana ostavila žena, sve je krenulo nizbrdo. Otad su teško živeli, a koliko sam čuo i struja im je isključena. Tako se priča po selu, ja nisam bio blizak sa njima - kaže komšija Dimitrijevića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading