SVEĆA ZA PREMINULOG PSA IZAZVALA POŽAR U ZGRADI: Detalji vatrene stihije u Čačku

Autor:

Hronika

05.03.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar izazvan svećom za preminulog psa

SVEĆA ZA PREMINULOG PSA IZAZVALA POŽAR U ZGRADI: Detalji vatrene stihije u Čačku

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/192_rs/

U stambenoj zgradi na Ljubić keju u Čačku večeras je izbio požar, a sve zbog sveće koju je jedna žena zapalila za svog preminulog psa. Kako je izjavila za "Novosti", požar je zahvatio sve, a uzrok je bila sveća koju je upalila u sećanje na svog ljubimca.

**Borba vatrogasaca sa vatrenom stihijom**

Vatrogasci su i dalje u borbi sa vatrenom stihijom koja je izbila na osmom spratu zgrade. Za sada nema informacija o eventualnim povređenim stanarima, ali su stanovnici poslednja dva sprata višespratnice već evakuisani. Nad zgradom se nadvija gust crni dim, dok se vatrogasci trude da stave požar pod kontrolu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


**Sveća kao uzrok požara**

Sveća koja je bila zapaljena u čast preminulog psa izazvala je dramatičnu situaciju u stambenoj zgradi. Ovaj neobičan uzrok požara budi pažnju na važnost opreza prilikom korišćenja sveća u zatvorenim prostorima, posebno u blizini zapaljivih materijala.

**Evakuacija stanara**

Stanari poslednja dva sprata zgrade su evakuisani kako bi se obezbedila njihova sigurnost, dok vatrogasci i dalje nastoje da lokalizuju požar i spreče dalje širenje vatre. Ova situacija ističe važnost pripremljenosti za hitne situacije i brze reakcije nadležnih službi.


Požar izazvan svećom za preminulog psa u stambenoj zgradi u Čačku ističe potrebu za pažljivim korišćenjem otvorenog plamena u zatvorenim prostorima. Nadamo se da će vatrogasci uspeti da brzo stave požar pod kontrolu i da će posledice po zgradu i stanare biti minimalne.

 

 

(Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading