IZ KUĆE ODZVANJAJU PLAČ I JAUCI! Cela porodica, naročito deca, neutešni! KRENULA POTRAGA ZA NESTALOM SAŠKOM (30) IZ LESKOVCA!

Autor:

Hronika

29.02.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prisutan je veliki broj policije i policijskih vozila ,koji su se grupisali u jednom dvorištu preko puta porodične kuće nestale Saške i tu ne dozvoljavaju nikome prilaz.

IZ KUĆE ODZVANJAJU PLAČ I JAUCI! Cela porodica, naročito deca, neutešni! KRENULA POTRAGA ZA NESTALOM SAŠKOM (30) IZ LESKOVCA!

Foto: Društvene mreže

Majka dvoje dece Saška Jovanović (30) iz sela Čekmin kod Leskovca nestala je pre tri dana na putu do posla

Od Saške nema ni traga, ni glasa, a danas su se, u mestu Čekmin kod Leskovca, ispred kuće u kojoj živi nestala žena (30), okupili su se meštani, njeni prijatelji i rođaci, i krenuli su u potragu za njom. Više od 50 ljudi se okupilo i krenulo najpre ka obližnjoj šumi.

Prisutan je veliki broj policije i policijskih vozila ,koji su se grupisali u jednom dvorištu preko puta porodične kuće nestale Saške i tu ne dozvoljavaju nikome prilaz. Takođe, i vozilo Hitne pomoći je na terenu.

Iz Saškine kuće se čuje plač, ispred kuće je viđen i njen suprug, međutim, on nije želeo da daje izjave novinarima, delovao je kao da se krije, piše Kurir.

- Molio bih za pomoć svakog ko može i želi da pomogne u potrazi za mojom sestrom koja je nestala pre tri dana, da obiđeno sve detaljno delove oko sela. Molio bih sve dobre ljude da pomognu, svaka pomoć je dobrodošla - napisao je juče Saškin brat na društvenim mrežama

Saškin mobilni telefon, polomljen, sa karticom unutra, nađen je prethodnih dana.

Supružnici Jovanović imaju dvoje maloletne dece, a njihove komšije tvrde da žive u skladnim odnosima.

U nastojanju da pronađu svoju voljenu majku, članovi porodice apeluju na javnost da podele bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u potrazi. Molba za pomoć širi se kroz društvene mreže, uz navođenje telefonskog broja 061/6185898 za sve koji imaju relevantne informacije.U selu Čekmin, gde se svako zna, nestanak Saške Jovanović ostavlja prazninu koja se oseća duboko. Njeni komšije, prijatelji i rodbina udružuju snage u nadi da će Saška biti pronađena bezbedna i zdrava, vraćajući mir i spokoj u njihovu zajednicu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading