UBICA DARKA GEISLERA POBEGAO U SRBIJU!? Znao mu svaki korak, sasuo mu šaržer metaka u leđa dok je sin bio iza njega na bicikli!

Autor:

Hronika

11.02.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji o ubici Darka Geisler Nedeljkovića.

UBICA DARKA GEISLERA POBEGAO U SRBIJU!? Znao mu svaki korak, sasuo mu šaržer metaka u leđa dok je sin bio iza njega na bicikli!

Foto: PRINTSCREEN/G1.GLOBO

Darko Geisler Nedeljković, koji je označen kao pripadnik ''škaljarskog klana'', ubijen je 5. januara ove godine u Sao Paolu u Brazilu i to ispred supruge i četvorogodišnjeg sina, a njegov ubica je i dalje u bekstvu.

Kako navode brazilski mediji, Geislerov likvidator je pobegao u istočnu Evropu, te se sumnja da se nalazi upravo u Srbiji.

U noći kada je ubijen, Darko je sa suprugom i sinom otišao na trg gde je običaj da se vikendom okupljaju porodice i deca radi zabave, a pregledajući nadzorne kamere vidi se da je Darka iz daljine posmatrao muškarac koji je sedeo sam na klupi nedaleko od njega.

- Kada Srbin i njegova porodica počnu da se organizuju za odlazak, čovek ustaje i kreće. Darko je na biciklu, a iza njega sedi sin. Žena prati na drugom biciklu. Par mirno vozi, a ubica brzo hoda - pišu tamošnji mediji i dodaju:

Republika

Foto: PRINTSCREEN/G1.GLOBO

Ubica Darka Geisler Nedeljkovića

- Policija je sigurna da je muškarac već nekoliko dana pratio Darka, jer je znao njegovu rutinu, pa čak i put kojim je Srbin išao od trga do kuće.

Usred puta, par na biciklu sustiže čoveka, koji ubrzava korak. Dok se približava zgradi u kojoj je Darko odabrao da stanuje, kamere pokazuju da ubica počinje da beži. U momentu kada se spremao da otvori kapiju zgrade, muškarac je pucao najmanje šest puta Darku u leđa. 

Pao je sa bicikle zajedno sa sinom koji, na svu sreću, nije pogođen i žena koja takođe nije povređena. Ubica je trčećim korakom pobegao i otprilike tri bloka dalje se sakrio između drveta i parkiranog automobila. Tu se presvukao i mirno otišao ka plaži.

Darka je spasila ekipa iz Samua, živ je odveden u bolnicu, ali je tamo preminuo.

Republika

Foto: youtube/Printscreen/TVtribuna

Darko Geisler Nedeljković ubijen 5. januara

Ubica je, prema sumnjama policije u Brazilu, imao više od 48 sati da mirno pobegne, možda i nazad u istočnu Evropu, sa obavljenom misijom. Postoji mogućnost i da je baš u Srbiji. Dalje se navodi da se sumnja da je motiv ubistva osveta zbog Geislerove umeštanoti u kriminalne klanove iz Crne Gore i ubistava.

Inače, za Geislerom, crnogorska policija tragala je 10 godina zbog sumnje da 2014. ispred zatvora Spuž u Podgorici ubio Andriju Mrdaka, koji je blizak "kavačkom klanu". Kako su tada mediji pisali, Mrdak je ubijen pred ženom dok je čekao red ispred zatvora.

- Geislera je do zatvora dovezao saučesnik na motoru. Prišao je Mrdaku, rekao mu par rečenica i potom pucao u njega. Međutim, tada je slučajno i sebe ranio u nogu, pa ga je policija zahvaljujući tragovima krvi brzo identifikovala. Otkriveno je da je povezan i sa ubistvom Vidaka Vorotovića koji je likvidiran dve godine ranije, u decembru 2012. Pošto se o Geisleru ništa nije znalo i niko mu nije ušao u trag, spekulisalo se čak i da nije preživeo samoranjavanje ispred Spuža - prenosili su mediji ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading