IZGUBIO BRATA I SESTRU U POŽARU: Otac bebe koja je pala u podrum već proživeo porodičnu tragediju

Autor:

Hronika

01.02.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova nezapamćena nesreća je duboko potresla lokalnu zajednicu.

IZGUBIO BRATA I SESTRU U POŽARU: Otac bebe koja je pala u podrum već proživeo porodičnu tragediju

Foto: shutterstock

Policija

Otac bebe koja je teško povređena u Paraćinu prošao je kroz još jednu tragediju pre 14 godina kada je izgubio brata i sestru u požaru. U tom tragičnom događaju, trogodišnji blizanci, dečak i devojčica, izgoreli su u vatrenoj stihiji u sobi u kojoj su spavali. Njihov stariji brat, koji je sada otac povređene bebe, tada je bio u drugom delu kuće i ostao nepovređen.

Ova nesrećna porodica sada prolazi kroz novu dramu nakon što je četvoromesečna beba teško povređena u incidentu u zgradi. Nesreća se dogodila 29. januara kada je deda, noseći nosiljku s bebom, pokušao da uđe u zgradu. U trenutku nepažnje, beba je ispala iz nosiljke i pala sa prvog sprata u podrum zgrade.

Roditelji bebe su odmah reagovali, odnoseći dete u Hitnu pomoć u Paraćinu, a zatim je beba prevezena u Klinički centar Srbije u Beogradu gde lekari bore za njen život. Ova nesrećna porodica, koja je već pretrpela gubitak pre 14 godina, sada prolazi kroz teške trenutke straha i neizvesnosti zbog stanja svoje četvoromesečne bebe.

Ova potresna priča nas podseća na snagu porodice u suočavanju sa tragedijom, ali istovremeno nas podseća i na važnost pažnje i opreza prilikom svakodnevnih aktivnosti, posebno kada su deca u pitanju. Svi se nadamo da će beba uspeti da se oporavi i da će porodica pronaći snagu da prebrodi ove teške trenutke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mile

01.02.2024 19:19

Da su roditelje dece tada kaznili zbog nemara, deda ne bi tako pokazao nemar dok je nosio unuce