NIJE MOGAO DA SE NOSI SA BOLEŠĆU SINA! Novi detalji stravične tragedije u Podgorici, bivši policijski službenik upucao dete, ženu, pa sebe!

Autor:

Hronika

27.01.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je saopštila da je M.D. suprugu i sina usmrtio vatrenim oružjem.

NIJE MOGAO DA SE NOSI SA BOLEŠĆU SINA! Novi detalji stravične tragedije u Podgorici, bivši policijski službenik upucao dete, ženu, pa sebe!

Foto: youtube.com/Barinfo Tv

Noć u Podgorici obeležena je tragičnim događajem u kome je M.D. (51) lišio života svoju suprugu V.D. (49) i maloletnog sina starog 12 godina, da bi potom izvršio samoubistvo.

Prema saopštenju crnogorske policije, tragedija se dogodila sat vremena nakon ponoći, a na licu mesta izvršen je uviđaj od strane državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz prisustvo veštaka balističke struke i službenika Odeljenja bezbednosti Podgorica.

- Na licu mesta uviđaj je izvršen od strane državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz saradnju veštaka balističke struke i službenika Odeljenja bezbednosti Podgorica. M.D. je bio penzionisani službenik Uprave policije, dok je V.D. bila prosvetni radnik - saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je saopštila da je M.D. suprugu i sina usmrtio vatrenim oružjem.

M.D. je bio penzionisani službenik Uprave policije, dok je V.D. bila prosvetni radnik. Prema informacijama koje su za sada dostupne javnosti, pištolj korišćen u ovom zločinu bio je u privatnom posedu. Na licu mesta pronađena su još dva komada vatrenog oružja, a policija će utvrditi da li su ona bila u legalnom posedu.

Prema podacima Uprave policije, sumnja se da je motiv ovog dela bio akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim problemima člana porodice, tačnije dečaka koji je takođe bio žrtva ove tragedije, navodi Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading