OTAC SILOVAO ĆERKU OD ŠESTE GODINE: Ovo su detalji o BIVŠEM ROBIJAŠU iz Novog Pazara!

Autor:

Hronika

26.01.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N. D. nalazi se u zatvoru u Beogradu.

OTAC SILOVAO ĆERKU OD ŠESTE GODINE: Ovo su detalji o BIVŠEM ROBIJAŠU iz Novog Pazara!

Foto: facebook, shutterstock

N. D.

Muškarac N. D. (45) uhapšen je zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku primoravao na polne odnose. Prema saznanjima iz MUP-a Srbije, sumnja se da je svoju ćerku primoravao na seksualni odnos još od šeste godine.

Do ovog saznanja došli su pripadnici sektora za visokotehnološki kriminal u Beogradu, jer se radi i licu koji je pre nekoliko godina osuđen za primamljivanje maloletenih devojčica.

Sumnja se, da je on fotografije na kojima se vidi da je polono opštio sa maloletnom ćerkom, slao drugim licima putem poruka na društvenim mrežama.

N. D. nalazi se u zatvoru u Beogradu.

Podsetimo, 25. januara Više javno tužilaštvo u Pančevu je podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.M., zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 12.8.2023. godine oko 10.00 časova u Alibunaru upotrebom sile i pretnje prinudio oštećenu devojku na obljubu.

- Kako se sumnja silovanje se dogodilo u kući u kojoj ima više soba za stanovanje, a u kojima okrivljeni i oštećena žive odvojeno. Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do dvanaest godina - saopštilo je tužilaštvo.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading