JEDNA OSOBA UHAPŠENA U SMEDEREVU: Novi detalji pokušaja oružane pljačke - muškarac imao i pomoćnike? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

20.01.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je opkolila objekat.

JEDNA OSOBA UHAPŠENA U SMEDEREVU: Novi detalji pokušaja oružane pljačke - muškarac imao i pomoćnike? (FOTO, VIDEO)

Foto: Facebook/Smederevo Uživo

U Smederevu, pre pola sata dogodio se pokušaj oružane pljačke apoteke. Prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba je uhapšena, a navodno, muškarac je imao i pomoćnike.

Naime, prava filmska drama dešava se u Smederevu, gde je pokušana pljačka apoteke "1. maj".

Kako se prenosi na društvenim mrežama policija je opkolila objekat i pripadnici MUP su pucali u vazduh nekoliko puta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Oružana pljačka apoteke u Smederevu, došlo je i do pucnjave, ali nije poznato da li policija pucala u vazduh da upozori pljačkaše ili je došlo razmene vatre. Jedan od pljačkaša je uhapšen. Policija je opkolila apoteku, a ulica je delimično zatvorena - piše ispod objave. 

Prema prvim informacijama civili su na sigurnom. Policija je opkolila apoteku, a ulica je delimično zatvorena. Na licu mesta je i Hitna pomoć.

Da podsetimo, još jedan slučaj oružane pljačke dogodio se u Tivtu, kada je državljanin Srbije D. Š. (36) uz pretnju nožem iz kladionice u Titvu ukrao 10 hiljada evra, saopštila je Uprava policije.

Naime, 6. decembra, u sportsku kladionicu u Tivtu ušla je tada nepoznata osoba, te u nameri sticanja protivpravne imovinske koristi, držeći nož u ruci i preteći zaposlenoj, ukrao novac u iznosu od 9.883 eura, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu - kazali su iz Uprave policije.

Dodaju da shodno planskim aktivnostima koje su od strane službenika Stanice kriminalističke policije Odeljenja bezbednosti Tivat preduzete, a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, identifikovan je izvršilac D.Š. (36) iz Republike Srbije. 

- Po nalogu postupajućeg tužioca protiv ovog lica je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. On je nakon izvršenja krivičnog dela napustio Crnu Goru, te je uhapšen u Srbiji zbog izvršenih krivičnih dela na njihovoj teritoriji - navode u UP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading