KOSTA SVE OBAVIO KAO ROBOT: Bez reči napravio masakr - evo gde su pogrešili roditelji, Kecmanovići OVO nisu smeli da urade!

Autor:

Hronika

01.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da bi mogli da se posvete karijerama Kecmanovići su našli dadilju za decu. Mislili su da su time završili više od pola posla. Dadilja im je, Miljana se hvalila "kao rod rođeni".

KOSTA SVE OBAVIO KAO ROBOT: Bez reči napravio masakr - evo gde su pogrešili roditelji, Kecmanovići OVO nisu smeli da urade!

Foto: Facebook

Kosta sa majkom i ocem

Vladimir Kecmanović doktor radiologije zaposlen u Kliničkom centru Srbije, do 3.maja važio je za uglednog lekara. Od tog dana se sve preokrenulo i on je nadalje poznat kao otac masovnog ubice Koste Kecmanovića.

Vladimir se od zločina sina, ubistva devetoro dece i školskog čuvara, nalazi u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu.

Oni koji ga znaju kažu da je vredan, ali i da je uvek bio osobenjak. Mnogima je bio mentor opisuju ga kao čovela posvećenog nauci, a kolege kao neprirodno staloženog i kao pritajenog agresivca.

Svima je poznato da od rane mladosti voli oružje i lov i da je to bio njegov izduvni ventil. U njegovoj naizgled savršenoj porodici, ispostavlja se, stvari su izmakle kontroli.

Republika

Foto: republika

 

Vladimir se oženio kao zreo muškarac isto tako zrelom i uspešnom ženom, svojom vršnjakinjom Miljanom Stevanović rodjenom u Nišu. Supruga je uzela njegovo prezime. Ona je zaposlena na Biološkom fakultetetu u Beogradu i bavi se pedagoškim radom kao doktor nauka.

Miljana i Vladimir su 2009. prvo dobili današnjeg zločinca, a posle tri godine i ćerku. 
Da bi mogli da se posvete karijerama Kecmanovići su našli dadilju za decu. Mislili su da su time završili više od pola posla. Dadilja im je, Miljana se hvalila "kao rod rođeni".

- Kosta i njegova sestra su od malena učeni da budu dobra i svestrana deca, pa uzorni đaci i dobri umetnici i sportisti. Za sve je to trebalo imati kapaciteta. Decu su gurali i prijalo im je da se hvale njima kako su izuzetni i najbolji svuda - priča izvor Srpskog telegrafa.  

Predstavljali su da to što deca pokazuju različita interesovanja njima nije nametnuto već da su to njihove želje.

Majka dece Miljana je u više navrata zamerala suprugu što više i sadržajnije ne provodi vreme sa decom nego je svima na usluzi i kada nije na poslu.

- Vladimir je odlučio da u svoj hobi - pucanje i lov uključi i Kostu kako bi bili zajedno, družili se i pucali. Otac je mislio da na taj način očvršćuje sina i sprema ga za život. Išli su u streljane u Beogradu, ali i u prirodu po unutrašnjosti Srbije gde su gadjali. Vladimir je Kostu spremao da bude i on lovac. Bio  je zadovoljan, ali je hteo da mu sin bude još bolji. Snimao je sina na strelištu, kao što ga je od malena snima u svim veštinama i time se hvalio prijateljima i kolegama - otkrio je naš izvor. 

Republika

Foto: privatna arhiva

 

Da je u poslednje vreme počeo i ćerku da obučava da puca dokazuju fotografije do kojih je policija došla u istrazi pokrenutoj protiv Vladimira. Radiolog se osnovano sumnjiči da je maloletnom detetu stavio na raspolaganje oružje i municiju kojima je napravio masakr. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube, Republika/Ustupljene fotografije

 

I Kostina majka je optužena u istom postupku u kojem sudjenje počinje 29. januara.
Njeni DNK tragovi su pronađeni na jednoj od čaura u školi na Vračaru gde se zločin odvio.

Da bude još tragičnija stvar, posao majke ubice je upravo veštačenje tragova. Ona se godinama bavila genetski analizama i izuzimanjem i veštačenjem dokaza u sudskim postupcima.

U svojoj biografiji Miljana ima veštačenja u postupcima protiv klanova. Svedočila je u ranijem postupku protiv vođa surovog klana sa Partizanove tribine. Tada i godinama kasnije su tvrdili da je pogodovala Belivuku i Miljkoviću u nalazu, kao i braći Rakočević navodno bliskom Belivukovoj ekipi optuženim za ubistvo navijača FK " Rad".

Republika

Foto: Nikola Mutić, Instagram, twitter, Privatna arhiva, Tanjug/ RADE PRELIĆ, youtube.com/MasanLekic

 

U toku istrage zverstva dečaka njegova majka je saslušavana povodom optužbi da je zanimarivala Kostu. 

U prilog ovim navodima idu i izjave predavača i onih koji su rukovodili slobodnim aktivnostima Koste i njegove sestre da su oboje instruosani da kao robotizovani ispunjavaju zadate stvari.

- Kosta je u decu i čuvara pucao bez reči - otkrio je za Republiku izvor iz Istrage. 

Oba roditelja su hranila svoj ego time da su im dobra deca, a time i oni dobri roditelji. Bilo im je važno da se deca izbore za svoj položaj u društvu i Vladimira je izbacilo iz takta kada njegova ćerka nije izabrana za predsednika odeljenja pa je pretio direktoru i razrednom starešini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Tanja

01.01.2024 19:26

To su roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu, oni su ga vaspitali. Kuća puna oružja, obučavanje da rukuje oružjem, viđao ga po streljanama, raznim pucačkim aktivnostima, pretio školi što mu ćerka nije predsednik odeljenske zajednice? Ćerka je drugarima si pala domestos u sok, nosila nož u rancu u školu. Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu letos sa ćerkom krenula na more, sad renovira stan, što naše dece nema nju ne interesuje, ona bi samo da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje. Decu nam je zbog njih poubijao njihov najmlađi masovni ubica na svetu.

Dr

01.01.2024 21:09

Naravno da su odgovorni roditelji.Potpuno bolesna ambicija napumpan ego.velika očekivanja.A toliko naoruzavanje i toliko bogatstvo.govori da su se mozda i plasili nekog.Kako su stekli te milione evra?

Lea

01.01.2024 23:24

@Dr - Pun pogodak. On je lekar zemunskog klana bio. Ona radila za Belivuka

Cvetak

02.01.2024 01:42

To sto je imao dadilju, to nema nikakve veze, i druga deca ciji roditelji ganjaju karijere i elita su, imaju dadilje!! Dete je bilo do 3.maja,normalno,lepo vaspitan, kulturan, pametan,, i 3.maja za 2 minuta, dete, se pretvara u ubicu monstruma, kakav svet nije viddeo!!!... Zasto!??? To treba ottkriti i da se zna!!